“Τζάμπα” ήττα για τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο με 1-0

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

O OΦΗ έδωσε την δυνατότητα στον Παναιτωλικό να πιστέψει ότι μπορεί να κερδίσει και οι Αγρινιώτες δεν την άφησαν ανεκμετάλλευτη κερδίζοντας 1-0.

Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Αναστόπουλου άφησαν να περάσει… έτσι το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης όπου οι γηπεδούχοι παρά την κατοχή της μπάλας δεν έκαναν δείγμα ευκαιρίας στην εστία του Κάρολ, παρά ένα άουλ του Ντολεζάι που πήγε στο δοκάρι.

Ο ΟΦΗ δέχτηκε γκολ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όταν ο Εντζεγκουέλε βρέθηκε αφύλαχτος στο κέντρο της άμυνας κσκόραρε με καρωτή κεαλια δίνοντας το προβάδισμα στον Παναιτωλικό.

Στην συνέχεια, η εικόνα του αγώνα άλλαξε μορφή με τον ΟΦΗ να παίρνει τα ηνία αναμέτρησης και να πιέζει τους γηπεδούχους προκειμένου να φτάσει στην άριση δίχως ωστόσο να το πετύχει.

Ο Μάντζιος… “σπατάλησε” μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει στο 75’΄όταν βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, έκανε το σουτ όμως αστόχησε στέλνοντας την μπάλα πάνω στον Μπλάζιτς.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε μέχρι το 90′ όμως του έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα που του στέρησε την δυνατότητα να βρεθεί μόνος 4ος.

Δείτε το live του αγώνα

 

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook