Στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με την Κέρκυρα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στα δυο εντος έδρας παιχνίδια που ακολουθούν, αρχής γενομένης από αυτό με την Κέρκυρα την Κυριακή  στρέφουν την προσοχή τους στον ΟΦΗ.

Η ήττα από τον Παναιτωλικό και κυρίως με τον τρόπο που ήρθε αφήνει μια πικρή γεύση καθώς στον ΟΦΗ πιστεύουν πως η ομάδα θα μπορούσε να είχε φυγει τουλάχιστον με τον ένα βαθμό από το Αγρίνιο.

Στο “στρατόπεδο” των “ασπρόμαυρων” υπάρχει η αίσθηση πως η ομάδα άξιζε κάτι περισσότερο, ωστόσο από τη στιγμή που δεν ήρθε ο ΟΦΗ κοιτάει μπροστά. Η μεγάλη ευκαιρία του Μάντζιου, αλλά και η καλή εμφάνιση του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η κρητική ομάδα, θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά από την στιγμή που δεν έγινε ο ΟΦΗ στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Πλέον στον ΟΦΗ θέλουν το απόλυτο στα δύο εντός έδρας παιχνίδια με Κέρκυρα και Λεβαδειακό ώστε η ομάδα να “ρεφάρει” κατά κάποιον τρόπο την ήττα στο Αγρίνιο. Ο στόχος είναι πλέον το 2Χ2 έτσι ώστε ο ΟΦΗ να πάει στα Γιάννενα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ έχοντας 24 βαθμούς, τους οποίους θα επιδιώξει να αυξήσει στην πόλη της Ηπείρου, στο φινάλε του 1ου γύρου.

Η αποστολή του ΟΦΗ επιστρέφει σήμερα  στο Ηράκλειο.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook