Μανταδάκης: «Ο φάκελος του ΟΦΗ είναι από τους πιο πλήρεις»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ντίνος Μανταδάκης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 εξέφρασε την βεβαιότητα του για την δικαίωση του ΟΦΗ κάνοντας λόγο για «έναν από τους πιο πλήρεις φακέλους».

Ο νομικός και ένας εκ των αντιπροέδρων του ΟΦΗ τόνισε στις δηλώσεις του ότι «κυκλοφορούν πολλά σενάρια όμως κανένας δεν μπορεί να βγάλει προς τα έξω τι ακριβώς συμβαίνει. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο φάκελος του ΟΦΗ είναι πλήρης στον μέγιστο βαθμό. Τώρα αν απορριφθεί ο φάκελος για τυπολατρικούς λόγους, αυτό δεν το γνωρίζω. Όμως ο φάκελος του ΟΦΗ είναι πληρέστερος σε σχέση με πολλές ομάδες. Έτσι όπως έχει εξελιχθεί η διαδικασία, η πρωτόδικη εξέταση είναι αχρείαστη. Υπάρχει περίπτωση να μην εγκριθεί κανένας φάκελος ομάδας της Football League. Η τυπολατρεία είναι σε μεγάλο βαθμό και δεν θα είναι παράξενο να απορριφθεί ένας φάκελος για αστείους λόγους».

Επιπλέον, εξέφρασε την πεποίθηση του για την υπόθεση αδειοδότησης λέγοντας πως «δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσπαθούμε να ψάξουμε που έχουμε πρόβλημα και που όχι. Σαν αντιπρόεδρος του ΟΦΗ εκφράζω αυτήν την προσωπική άποψη. Ο φάκελος του ΟΦΗ στον μέγιστο βαθμό είναι πλήρης. Και αν απορριφθεί θα έχει γίνει για τυπικούς λόγους. Αυτά είναι θέματα κρίσεως των ήδη προσκομισθέντων εγγράφων. Όταν πάρουμε το αιτιολογικό της απόφασης, τότε θα μπορούμε να πούμε περισσότερα».Όσον αφορά την εξέταση του φακέλου του ΟΦΗ, υπογράμμισε λέγοντας ότι «συμπληρώθηκαν κάποια στοιχεία ακόμα και σήμερα το πρωί. Από πλευράς φακέλου είμαστε εντάξει και κοιτάζουμε να ξεπεράσουμε τα τυπικά θέματα ώστε να δικαιωθούμε σε πρώτο βαθμό. Διαφορετικά, θα δικαιωθούμε στην δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων».

Παράλληλα, αναφερόμενος στην περίπτωση που η υπόθεση πάει στην δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων συμπλήρωσε ότι «ο χρονικός ορίζοντας της εκδίκασης  είναι πέντε μέρες από την ημέρα της κατάθεσης της  έφεσης. Η απόφαση θα βγεί πριν αρχίσουν τα πλέι-όφ. Αν γίνουν τελικά τα πλέι-οφ. Να δούμε ποιες ομάδες θα πάρουν άδεια  για να παίξουν στα πλέι-όφ.Δεν θα βγάλουμε τα χαρτιά μας  για να ακούν όλοι τι θα κάνουμε. Μετά την έκδοση της απόφασης θα ξέρουμε τι μας γίνεται».

Ο Ντίνος Μανταδάκης πήρε θέση και για την υπόθεση του Μανώλη Ψωμά λέγοντας πως «ο Ψωμάς είπε κάποια πράγματα που είχε προετοιμάσει να τα πει πριν από δύο μήνες που για ευνόητους λόγους. Έχουμε έναν φάκελο που αμφιβάλω αν τον έχουν άλλες ομάδες. Έχουν ρυθμιστεί όλες οι εκκρεμότητες. Είμαστε μια ομάδα που τα έξοδα της πληρώνονται από τους κόπους όλων των ανθρώπων».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook