Θηρίο στο κλουβί ο Μπούρμπος, πανέτοιμος 100%

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η παρουσία του Χρήστου Μπούρμπου στο δίτερμα με την ομάδα νέων ήταν ένα από τα κέρδη για τον ΟΦΗ με τον 28χρονο δεξιό μπακ να είναι πλέον πανέτοιμος για την επιστροφή του στην δράση.

Ο δεξιός μπακ του ΟΦΗ αγωνίστηκε σε όλη την διάρκεια του προπονητικού διτέρματος στέλνοντας το… μήνυμα στην τεχνική ηγεσία ότι πλέον μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του εν όψει του προγράμματος που ακολουθεί. Και βέβαια, αυτός που “τρίβει” τα χέρια του είναι ο Νίκος Αναστόπουλος που πέραν του Άρη Γαλανόπουλου θα έχει ακόμα μια λύση πρώτης γραμμής για το δεξί άκρο της άμυνας.

Όσον αφορά το τελικό σκορ, οι “μεγάλοι” κέρδισαν με 2-0 την ομάδα νέων χάρις στα γκολ των Πίτσου, Κάταϊ με τον πρώτο να δείχνει επίσης ότι έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Επίσης, χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Λάζαρος Χαριτωνίδης που επίσης έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Στο δίτερμα δεν έπαιξαν όσοι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό με τον Ανδρέα Σκέντζο να χρησιμοποιεί τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Σαχσανίδης, Χαριτωνίδης, Σόουζα, Μονιάκης, Μπούρμπος, Βάντο, Ουκάρ, Πίτσος, Κατάϊ, Νύκταρης, Ζορμπάς

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook