Ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των τεσσάρων ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ με τις Εθνικές ομάδες, Aνδρών και Eλπίδων, με τους διεθνείς μας να ετοιμάζονται για την επιστροφή τους στην Κρήτη προκειμένου να ενταχθούν στην προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Στην βασική ενδεκάδα της Εθνικής Ελπίδων στον χθεσινό (13/10) αγώνα με την Κροατία, για την προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, βρέθηκε ο Απόστολος Διαμαντής, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Ο Abdul Weiss πέρασε ως αλλαγή στο 78’ στη θέση του Αποστολάκη, ενώ ο Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, ο οποίος ήταν στην βασική ενδεκάδα του πρώτου αγώνα με την Λιθουανία, έμεινε εκτός 20άδας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με σκορ 1-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης», υποχωρώντας στην 4η θέση του ομίλου.

Ο Vahid Selimovic βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της Εθνικής Λουξεμβούργου, στο παιχνίδι με την Κύπρο (10/10) για το Nations League, όμως στο 67ο λεπτό τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Τόσο λόγω του τραυματισμού του, όσο και λόγω των κίτρινων καρτών που συμπλήρωσε δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με το Μαυροβούνιο (13/10).