Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ματς με τον ΠΑΟ: “Ξεφτίλα δίχως τέλος, ματσάρα στο Ηράκλειο”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό.

Sdna.gr: “Ξεφτίλα δίχως τέλος. Μια ομάδα πράσινων γκαφατζήδων κατάφεραν να μην κερδίσουν ούτε τον μισό ΟΦΗ (2-2) πανηγυρίζοντας μάλιστα την ισοπαλία στο 94′! Κωμωδία στα στημένα, μοιραίοι οι… ψηλωμένοι νέοι Έλληνες του τριφυλλιού”

Sport24.gr: “Μακέντα ο λυτρωτής. Ο Παναθηναϊκός έκανε δύο γκολ δώρο στον ΟΦΗ, σπατάλησε τρομερές ευκαιρίες, έχασε πέναλτι αλλά εν τέλει πήρε το βαθμό της ισοπαλίας με γκολ του Μακέντα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων για το τελικό 2-2”.

Gazzeta.gr: “Ο Παναθηναϊκός των πολλών λαθών έκανε… δώρο τη νίκη στον ΟΦΗ ως το 94′. Τελικά στην τελευταία φάση του αγώνα ο Μακέντα (έχασε και πέναλτι) σκόραρε και με το 2-2 οι «πράσινοι» πανηγύρισαν έξαλλα τον βαθμό της ισοπαλίας! Στάρτζεον, Μεγιάδο τα γκολ των Κρητικών, ο Καρλίτος το πρώτο γκολ του «τριφυλλιού”.

To10.gr: “Γλύτωσε την αυτοχειρία ο ΠΑΟ. Ο Μακέντα ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό και εξιλεώθηκε για το χαμένο πέναλτι, σώζοντας τον βαθμό για τον καλύτερο φετινό Παναθηναϊκό απέναντι στον ΟΦΗ. Προηγήθηκαν δύο φορές οι γηπεδούχοι με Στάρτζεον και Μεγιάδο, σκόραρε ενδιάμεσα ο Καρλίτος”.

onsports.gr: ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 2-2: “Αρνήθηκε να παραδοθεί. ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» είχε μαχητική ψυχή και έσωσε τον έναν βαθμό στο 94’. Ο ΟΦΗ προηγήθηκε με τον Στάρτζεον, ισοφάρισε ο ΠΑΟ με τον Καρλίτος, έχασε πέναλτι με τον Μακέντα και τετ α τετ με τον Χατζηγιοβάνη, είδε τον Μεγιάδο να κάνει το 2-1, αλλά θα ήταν άδικο να χάσει και ισοφάρισε στο 94’ με τον Μακέντα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook