Πουρσανίδης: «Είναι μια ωραία μέρα για το ποδόσφαιρο»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ, Ηλίας Πουρσανίδης, μίλησε στον Over FM 104.9 και την εκπομπή «Cover Story» με τον Αλέξανδρο Σόμογλου για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα και το κέρδος για το ποδόσφαιρο.

Η κυβέρνηση ενέκρινε την επιστροφή ποσοστού φιλάθλων στα γήπεδα και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του…

«Είναι μια ωραία μέρα για το ποδόσφαιρο. Είναι ο κλάδος που κάθε βδομάδα κάνει τεστ, που έχει πετύχει σε όλα τα πρωτόκολλα. Και όλα τα πρωτόκολλα είναι δικές του δημιουργίες. Είχαμε την επιθυμία και μας εμπιστεύτηκαν για το επόμενο βήμα. Εγκρίθηκε σε ποσοστό 10%, που θα ξεκινήσει την προσεχή αγωνιστική με ένα-δύο παιχνίδια και την επόμενη σε όλα τα γήπεδα. Η ουσία είναι ο φίλαθλος κόσμος».

Τα γήπεδα θα πάψουν να είναι πια άδεια, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πώς προτεραιότητά μας αποτελεί η υγεία μας…

«Μετά από οποιαδήποτε κρίση δίνονται ευκαιρίες, είτε κατά τη διάρκειά της, είτε όταν περάσει. Μια ευκαιρία που θα τη ζήσουμε… Πλέον τα εισιτήρια θα τα παίρνεις ηλεκτρονικά. Δεν θα υπάρχουν σημεία πώλησης. Αυτό συμβαίνει επειδή έχει προηγηθεί όλο αυτό με τον κορωνοϊό. Πρωτεύον δεν είναι το ποδόσφαιρο, αλλά η υγεία μας. Όλοι πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι. Για το πώς θα πάμε στο γήπεδο, πού θα κάτσουμε! Ο κόσμος έρχεται γιατί θέλει να δείξει την αγάπη του, την ένταση, τον πανηγυρισμό ενός γκολ, την απογοήτευση. Το ποδόσφαιρο δημιουργεί τόσο έντονα συναισθήματα όσο λίγα πράγματα μπορούν να σου δώσουν».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook