Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ματς της Τρίπολης: “Σερί του Μπαράλες επί του ΟΦΗ” – ούτε λέξη για το πέναλτι!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Sdna: Ο Αστέρας Τρίπολης δείχνει έτοιμος για μεγάλα πράγματα φέτος! Νίκησε 1-0 και τον ΟΦΗ με σκόρερ τον «δήμιο» των Κρητικών, Μπαράλες και έφτασε τους 10 βαθμούς σε 5 ματς… πατώντας τριάδα! Σε ένα κλασικό ματς της Super League τα τελευταία χρόνια με αντιπάλους δύο ισχυρές ομάδες της περιφέρειας, ο Αστέρας Τρίπολης ήταν ο μεγάλος νικητής (1-0) απέναντι στον ΟΦΗ των πολλών απουσιών. Τη διαφορά του αγώνα την έκανε το πέναλτι του Χερόνιμο Μπαράλες (73′) του ανθρώπου που συνεχίζει να «πληγώνει» τους Κρητικούς όπου τους… πετύχει, με 7 γκολ συνολικά.

Gazzeta: Κέρδισε το πέναλτι, σκόραρε, «πήρε» την αποβολή του Σελίμοβιτς. Ο Μπαράλες τα… έκανε όλα κόντρα στον ΟΦΗ κι οδήγησε τον Αστέρα Τρίπολης στη νίκη (1-0) που τον στέλνει στην 3η θέση! Το εξαιρετικό του ξεκίνημα συνέχισε ο Αστέρας Τρίπολης. Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς επικράτησε και του ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και έφτασε έτσι τους 10 βαθμούς ανεβαίνοντας στην 3η θέση μαζί με τον Ολυμπιακό. Στον αντίποδα οι Κρητικοί που έμειναν με 10 παίκτες από το 77′ έμειναν στους 6, καθώς δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι στο ματς.

Sport24: Ο Μπαράλες έκανε το 1-0 κόντρα στον ΟΦΗ με πέναλτι, ενώ κέρδισε την αποβολή του Σελίμοβιτς. Ο Αργεντινός φορ του Αστέρα έδωσε τη νίκη στην ομάδα του για την 6η αγωνιστική της Super League Interwetten, πολλά παράπονα από τους Κρητικούς για τη διαιτησία.

To10.gr: Με πρωταγωνιστή τον Χερόνιμο Μπαράλες, ο Αστέρας Τρίπολης λύγισε τον μαχητικό ΟΦΗ με 1-0 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Ο Αργεντινός επιθετικός ήταν αυτός ο οποίος κέρδισε πέναλτι από τον Σελίμοβιτς στο 70′ και το αξιοποίησε σκοράροντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ενώ εφτά λεπτά αργότερα (77′) κέρδισε την αποβολή του Βόσνιου στόπερ. Ο Σελίμοβιτς έσπρωξε εκτός φάσης τον Μπαράλες και ο διαιτητής τον απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη.

Sport-fm.gr: Με εφαλτήριο την απόρθητη -εδώ και 12 ματς (7-5-0)- έδρα του, ο Αστέρας Τρίπολης κάνει όνειρα ευρωπαϊκής εξόδου! Η ομάδα του Ράσταβατς έκαμψε την αντίσταση του ΟΦΗ (1-0 εντός) χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαράλες στο 73’ και ανέβηκε στους 10 βαθμούς μετά από 5 αγωνιστικές. Τέταρτη διαδοχική αγωνιστική δίχως νίκη (0-2-2) για τους Κρητικούς, που πλήρωσαν την έλλειψη συγκέντρωσης στην τελική ενέργεια κι έμειναν στους 6 πόντους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook