Αναστόπουλος: “Να τελειώσουμε το συντομότερο με την παραμονή”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

 Ο Νίκος Αναστόπουλος μιλώντας για το παιχνίδι της Κυριακής τόνισε πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, αναφέροντας ως παράδειγμα τη νίκη του ΟΦΗ επί της Δόξα Δράμας ενώ παράλληλα τόνισε πως ο ΟΦΗ πρέπει να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το θέμα παραμονή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Αναστόπουλος στο corfupress.com

Ερ. Νίκο, την Κυριακή ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον ΑΟ Κέρκυρα. Βάσει της βαθμολογικής διαφοράς των ομάδων, η ομάδα σου είναι το φαβορί…

Απ.: Σήμερα στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Εδώ μας βγήκε η ψυχή για να κερδίσουμε τη Δόξα Δράμας. Πως να το κάνουμε; Δεν υπάρχουν φαβορί. Αν δεν παίξεις μπάλα σε κάθε ματς δεν πας πουθενά. Τέλειωσαν οι εποχές που κέρδιζες με τη φανέλα στο Γεντί Κουλέ. Και για μας ο αγώνας με την Κέρκυρα είναι ματς κατηγορία.
Ερ.: Βλέπουμε τον φετινό ΟΦΗ να είναι πολύ ψηλά στη βαθμολογία. Αυτό αλλάζει και το στόχο της ομάδας; Κοιτάζει πιο ψηλά, πλέον;

Απ: Στόχος μας είναι να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Αν είμαστε πάνω από τους τρεις τελευταίους, σημαίνει πως είμαστε ψηλά. Αν τερματίσουμε πάνω από τέσσερις, θα’ μαστε ακόμα πιο ψηλά κ.ο.κ. Θέλουμε να τελειώσουμε το συντομότερο με την παραμονή.

Ερ.: Κέρκυρα, ένα νησί που έζησες πολύ, και μια ομάδα που την ανέβασες στην Α’ εθνική…

Aπ.: Κοίτα να δεις. Εγώ στην Κέρκυρα ήρθα για δουλειά. Με Αναστόπουλο η Κέρκυρα ανέβηκε για πρώτη φορά στην Α’ εθνική, έκανε τρεις νίκες, κέρδισε για πρώτη φορά τον Παναθηναϊκό, κέρδισε τον Ολυμπιακό έστω και σε φιλικό.
Αυτό που θυμάται ο κόσμος είναι την πρώτη φορά. Όχι τις δεύτερες και τρίτες.
Εγώ αγαπώ το νησί, έχω πολλούς φίλους εκεί, με τους οποίους επικοινωνώ συχνά. Εξάλλου όποτε μπορώ το επισκέπτομαι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook