Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης 2-0

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αχμέντ Χασάν ο Ολυμπιακός επικράτησε στο “Καραϊσκάκη” του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0, για την 7η αγωνιστική της Super League.

Ο Αιγύπτιος φορ σκόραρε δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο (65’, 72’) και έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του.

Ο Μαρτίνς θέλοντας να ξεκουράσει παίκτες, μετά το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που έδωσαν οι Ερυθρόλευκοι με την Πόρτο για το Champions League, αλλά και ενόψει του αγώνα που ακολουθεί με την Σίτι στο Μάντσεστερ, έκανε πολλές αλλαγές στην 11άδα.

Ο Ιβηρας τεχνικός προχώρησε σε 8 αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε Βινάγκρε, Ντρέγκερ, Πέπε και Μπρούμα, αλλά και στον Αβραάμ Παπαδόπουλο και είχε την ευκαιρία να «τσεκάρει» την αγωνιστική κατάσταση των παικτών που αποκτήθηκαν το τελευταίο διάστημα της μεταγραφικής περιόδου.

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα, Ντρέγκερ (82′ Μπρούνο), Βινάγκρε, Σισέ, Παπαδόπουλος, Πέπε, Μπουχαλάκης (41′ λ.τρ. Εμβιλά), Φορτούνης (46′ Ελ Αραμπί), Μπρούμα (46′ Βαλμπουενά), Λοβέρα (62′ Μασούρας), Χασάν.

Απόλλων Σμύρνης (Γ. Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Μπρούτσιτς, Λισγάρας, Γκουστάβο, Βιτλής (80′ Λαγός), Κολ (65′ Μπεντινέλι), Φατιόν (86′ Κραγιόπουλος), Σλίβκα, Μουνιέ (64′ Μουνιέ), Ιωαννίδης (80′ Φερνάντεζ).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook