Άρης – Απόλλων Σμύρνης 1-0

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Άρης, παρά τις απουσίες εξαιτίας των κρουσμάτων κορονοϊού, επικράτησε 1-0 του Αστέρα στο “Κλ. Βικελίδης” και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το αυτογκόλ του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη έκρινε τον αγώνα, με τον Άρη να είναι καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του, αλλά να βρίσκει απέναντι έναν εξαιρετικό Παπαδόπουλου που κράτησε όρθια την ομάδα του σε αρκετές περιπτώσεις.

Βέβαια, κι ο Μάριος Σιαμπάνης, όποτε χρειάστηκε, κράτησε ανέπαφη την εστία του, με δύο εξαιρετικές επεμβάσεις.

Ο Άρης ήταν καλύτερος και δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Αστέρα Τρίπολης. Στο 54′ ο Γκάμα σούταρε απέναντι από τον Παπαδόπουλο, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο Πορτογάλος, όμως , πήρε το αίμα του πίσω δυο λεπτά αργότερα. Μπήκε από δεξιά στην μεγάλη περιοχή και γύρισε τη μπάλα και ο Πασαλίδης στη προσπάθεια του να διώξει με προβολή, έστειλε την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 57ο λεπτό, ο Άρης έφτασε πολύ κοντά στο να διπλασιάσει τα τέρματα του.

Ο Ματέο Γκαρσία βρήκε με κάθετη πάσα τον Μανσίνι μέσα στη μεγάλη περιοχή και αριστερά, αυτός γύρισε τη μπάλα και πριν ο Μάνος τη στείλει στα δίχτυα, ο Παπαδόπουλος απομάκρυνε σωτήρια.

Άρης (Ά. Μάντζιος): Σιαμπάνης. Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Δεληζήσης, Σάκιτς, Τζέγκο, Ματίγια (85′ Λόπεθ), Μαντσίνι (62′ Σίλβα), Γκάμα (77΄Κάτσε), Γκαρσία, Μάνος.

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Πασαλίδης (90′ Μπόρχα Φερνάντεθ), Τασουλής, Μουνάφο, Βαλιέντε (72′ Ιγκλέσιας), Ριέρα (61’Γκόμεθ), Τίλικα (72′ Σίτο), Ρίτζις(61′ Ορόσκο), Μπαράλες

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook