Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ματς του ΟΑΚΑ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με την ΑΕΚ.

Sdna.gr: Η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω μόλις στο 6′ από τον ΟΦΗ, αλλά με Μάνταλο καθοδηγητή και γκολάρα Σάκχοφ έφτασε στην ανατροπή (2-1).

Gazzeta.gr: Η ΑΕΚ βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, όμως έκανε την ανατροπή και με την γκολάρα του Σάκχοφ επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ των πολλών απουσιών. Η Ένωση προβλημάτισε με την απόδοσή της στο πρώτο ημίχρονο, βγάζοντας κούραση και χωρίς να διαθέτει έμπνευση στο παιχνίδι της. Ο ΟΦΗ πήρε το προβάδισμα μόλις στο 6′ με τον Στάρτζεον, με τον Νεντελτσιάρου να ισοφαρίζει με κεφαλιά στο 34′ και τον Μαχαίρα να βρίσκει το δοκάρι πριν την ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοσή της και κατάφερε με τον Σάκχοφ να πάρει το τρίποντο και να ξαναπιάσει τον Ολυμπιακό στη 2η θέση.

Sport24: Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε απέναντι στον ελλιπή ΟΦΗ, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή (2-1) χάρη σε υπέροχο γκολ του Γεβγέν Σάκχοφ στο 74′. Παρθενικό γκολ για Νεντελτσεάρου. Η ΑΕΚ δεν παρουσίασε καλή εικόνα κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 για την 7η αγωνιστική της Super Legue Interwetten. Οι “κιτρινόμαυροι” βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 6ο λεπτό, αλλά με τέρματα των Νεντελτσεάρου (32′) και Σάκχοφ (74′) έκαναν την ανατροπή και πήραν ένα σημαντικό “τρίποντο”.

To10.gr: Η ΑΕΚ τα βρήκε σκούρα, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, όμως κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή και εν τέλει στη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ. Οι Κιτρινόμαυροι επικράτησαν με 2-1 των Κρητικών, με τον Σάκχοφ, που ήταν για ακόμα ένα ματς ο κορυφαίος του γηπέδου, να δίνει τη λύση και συνάμα το «τρίποντο». Παράλληλα, η Ένωση είχε υπέρ και το VAR, αφού για άλλη μία αγωνιστική η χρήση του βίντεο έδειξε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μετά το «διπλό» στα Ιωάννινα, όπου σε τρεις περιπτώσεις το VAR έδειξε… κίτρινο, με τον ΟΦΗ στη φάση της ισοφάρισης έβγαλε σε κανονική θέση τον Νεντελτσιάρου και μέτρησε το γκολ.

Sport-fm.gr: Παρότι δεν έκανε καλή εμφάνιση και έβγαλε σημάδια έντονης κόπωσης στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ κατάφερε να φέρει… τούμπα τον ΟΦΗ και να επικρατήσει με σκορ 2-1. Καλύτερος του αγώνα και λυτρωτής ο Σάκχοφ, που κατάπιε για ακόμη ένα ματς χιλιόμετρα και πέτυχε με φανταστικό σόλο το γκολ της ανατροπής. Πολύ καλός και ο Κρίστισιτς, άψογος ο Νεντελτσεάρου που σκόραρε το τέρμα της ισοφάρισης. Καλό ματς από τους Μπαλογιάννη, Σακόρ και τον σκόρερ Στάρτζεον για τον ΟΦΗ, ο Βάτερμαν φέρει ευθύνη για το τέρμα της ισοφάρισης της ΑΕΚ αλλά γενικότερα κράτησε όρθια την ομάδα του όποτε μπορούσε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook