Nίκη για καλά Χριστούγεννα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Νίκος Αναστόπουλος είδε τον Παπουλή να γυμνάζεται κανονικά στην τελευταία προπόνηση και τον πήρε μαζί του στην αποστολή ενώ στην αποστολή της ομάδας μετέχει και ο Μπούρμπος μετά από 4 μήνες.

Την αποστολή απαρτίζουν οι παρακάτω παίκτες:

Κάρολ, Βεζυρίδης, Βερόν, Μάντζιος, Γαλανόπουλος, Ζορμπάς, Κάλαϊτζιτς, Σουμπίνιο, Μπουλούτ, Ουκάρ, Γεωργίου, Καμπάνταης, Παπουλής, Ταυλαρίδης, Σίσιτς, Λόπεζ Χόρχε, Μποντόρ, Σόουζα, Μπούρμπος, Βάντο.

Όσον αφορά την ενδεκάδα του αγώνα  με την Κέρκυρα ο Νίκος Αναστόπουλος αν και δεν άνοιξε τα χαρτιά του δεν αναμένεται να μπορεί σε ιδιαίτερες αλλαγές.  Ο Κάρολ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ η  τετράδα της άμυνας σε ένα ακόμα παιχνίδι δεν θα αλλάξει με τον Γαλανόπουλο να είναι δεξιά, αριστερά ο Μπουλούτ, ενώ το αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους  Γεωργίου  και Ταυλαρίδη. Στην μεσαία γραμμή θα είναι ο Κάλαϊτζιτς και Βερόν (ή ο Μποντόρ), με τον Σουμπίνιο να παίζει σε πιο ελεύθερο ρόλο, Στην τριάδα της επίθεσης  Μάντζιος και Σίσιτς δεν χάνουν τις θέσεις τους με τον πρώτο να είναι στην κορυφή και τον Σίσιτς στα δεξί άκρο. Μία θέση παίζεται στα αριστερά παίζεται ανάμεσα σε Παπουλή και Χόρχε Λόπεζ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook