Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε την ατομική κριτική των παικτών του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Βόλο.

Σωτηρίου
Αλάνθαστος σε όλο το παιχνίδι, κάνει μεγάλη επέμβαση στο 1′ όταν αποκρούει το σουτ του Μαρτίνες. Έδωσε σιγουριά στα μετόπισθεν με την πληθωρική παρουσία του κάτω από την εστία του ΟΦΗ.

Ουές
Καταπληκτικό παιχνίδι από τον 22χρονο. Εξαφάνισε τον Ουάρντα που δεν έκανε ούτε μισή φάση προς την περιοχή του ΟΦΗ.

Κοροβέσης
Δέχτηκε την κάρτα μόλις στο 3ο λεπτό και από εκεί και πέρα έδειξε ότι φοβόταν να μαρκάρει τον Περέα προκειμένου να μην αποβληθεί. Σωστά έγινε αλλαγή.

Διαμαντής
Ακόμα ένα καταπληκτικό παιχνίδι από τον νεαρό στόπερ. Ηγέτης στην άμυνα του ΟΦΗ, καθοδηγούσε όλη την άμυνα και έκανε ένα τέλειο ματς καθώς ο Δουβίκας δεν ακούμπησε την μπάλα με εξαίρεση μια φάση.

Γιαννούλης
Ψύχραιμος, είχε εξαιρετική συνεργασία με τον Διαμαντή και δεν αντιμετώπισε κανένα λάθος με τους μεσοεπιθετικούς του Βόλου.

Μεγιάδο
Καλός στο πρώτο ημίχρονο με σωστές μεταβιβάσεις, κουράστηκε στο δεύτερο και έδειξε να μένει από δυνάμεις.

Νέιρα
Καταπληκτικό ματς από τον Αργεντινό με τρεις ασίστ και ένα γκολ, ηγέτης πραγματικός μέσα στο γήπεδο.

Ντε Γκουζμάν
Καταπληκτικό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, από τα πόδια του περνούσαν όλες οι επιθέσεις του ΟΦΗ. Έχει τελικές, πάτησε αρκετά την περιοχή του Βόλου και έδειξε πως αποτελεί μια μεγάλη μεταγραφή.

Γρίβας
Δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός πηγαίνοντας σε επιθέσεις ένας εναντίον ενός. Τακτικά πήρε καλό βαθμό καθώς βοήθησε αρκετά στο μαρκάρισμα του Ουάρντα.

Στάρτζεον
Πήγε στην θέση του και έκανε όργια. Ένα γκολ, τρεις χαμένες ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο 45λεπτο ο Γκουαροτσένα έβλεπε εφιάλτες με τον Πορτογάλο που δείχνει την συχνή επαφή του με τα δίχτυα.

Σαρδινέρο
Επιστροφή με γκολ για τον Ισπανό που πραγματικά κάνει ένα τέλειο ματς. Κερδίζει την αποβολή του Σάντσεζ, το πέναλτι από τον Κολόμπο και πετυχαίνει και δύο γκολ με μια μοναδική αίσθηση του χώρου που έδειξε πως διαθέτει.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Λυμπεράκης
Μπήκε λόγω της κίτρινης του Κοροβέση και την έφαγε και αυτός από τον Περέα στα πρώτα λεπτά. Επιθετικά εκμεταλλεύτηκε την κόπωση της δεξιάς πλευράς του Βόλου σφυροκοπώντας την στο τελευταίο 20λεπτο με ατομικές ενέργειες.

Σακόρ, Μπαλογιάννης, Γιάννου
Αγωνίστηκαν λίγο και δεν μπορούν να κριθούν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook