Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Βόλος: “Ο ΟΦΗ είναι εδώ, ξανά προς την δόξα τραβά”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Βόλο.

To10.gr: “Βόλος – ΟΦΗ 1-4. Οι Κρητικοί ισοπέδωσαν τον Βόλο και επικράτησαν στο Πανθεσσαλικό με 4-1 – Τρία γκολ μετά το 80’ για την ομάδα του Γιώργου Σίμου!”

Sdna.gr: “Ο ΟΦΗ είναι εδώ. Μετά από 62 ημέρες και έξι παιχνίδια χωρίς νίκη ο ΟΦΗ πανηγύρισε διπλό μέσα στον Βόλο (1-4) εκμεταλλευόμενος την αποβολή των γηπεδούχων που έπαιξαν με παίκτη λιγότερο από το 30’. Με πρωταγωνιστή τον Ντε Γκούζμαν και με παίκτη παραπάνω από το 30ο λεπτό ο ΟΦΗ πήρε το τρίποντο με 1-4 κόντρα στον πολύ καλό Βόλο και έβαλε… στοπ σε ένα σερί κακών αποτελεσμάτων”.

Gazzeta.gr: “Ο ΟΦΗ αξιοποίησε την αποβολή του Σαλβαδόρ Σάντσες στο 30′ και πέρασε με «τεσσάρα» από το Βόλο, πετυχαίνοντας μόλις τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, με πρωταγωνιστές τους Νέιρα – Ντε Γκουζμάν”.

Sport24.gr: “Νίκησαν μετά από δύο μήνες οι Κρητικοί. Ο ΟΦΗ παίζοντας με παίκτη παραπάνω για 60 λεπτά κέρδισε με 4-1 εκτός έδρας τον Βόλο και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο μήνες και τις 20 Σεπτέμβρη με το διπλό στη Λαμία. Οι γηπεδούχοι το πάλεψαν μέχρι το 80′ αν και με δέκα”

Sport-fm.gr: “Συνήθλε και… σκόρπισε τον Βόλο ο ΟΦΗ. Επιτέλους νίκη για τον ΟΦΗ που πέρασε από το Πανθεσσαλικό επικρατώντας του Βόλου με το εντυπωσιακό 4-1”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook