O mvp Σαρδινέρο, ο ηγέτης Νέιρα και η προσωπικότητα του Ντε Γκουζμάν

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Χουάν Νέιρα και Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν συνθέτουν ένα εκρηκτικό δίδυμο ενώ ο Αντριάν Σαρδινέρο επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά το υψηλό ποδοσφαιρικό iq που τον έχει αναδείξει σε πρώτο σκόρερ του ΟΦΗ.

Ο Ολλανδός χαφ αποτέλεσε την μεγαλύτερη μεταγραφή του ΟΦΗ το φετινό καλοκαίρι και μια από τις μεγαλύτερες των τελευταίων χρόνων. Η ποδοσφαιρική κλάση του δεν μπορεί να αμφισβητηθεί καθώς και οι προσδοκίες των φιλάθλων του ΟΦΗ παρέμεναν υψηλές περιμένοντας στωικά να δουν τον 33χρονο να ξεδιπλώνει μέσα στο γήπεδο τα ποδοσφαιρικά χαρίσματα του. Ο Ντε Γκουζμάν “κούμπωσε” απόλυτα με τον Χουάν Νέιρα στην μεσαία γραμμή του ΟΦΗ με τον Σίμο να δικαιώνεται απόλυτα από την επιλογή του να τον χρησιμοποιήσει πίσω από τον Αργεντινό δίνοντας του το ελεύθερο να πατάει σε όλο το γήπεδο. Νέιρα και Ντε Γκουζμάν ξεδίπλωσαν μέσα στο γήπεδο την τεράστια ποδοσφαιρική ποιότητα που διαθέτουν με τον Ολλανδό να προϊδεάζει το τι πρόκειται να ακολουθήσει όταν θα βρεθούν οι μηχανές του στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους.

Νέιρα και Ντε Γκουζμάν είχαν άψογη συνεργασία μέσα στον αγωνιστικό χώρο και το καταπληκτικό της υπόθεσης είναι πως οι δυο τους συμμετείχαν σε όλες τις φάσεις του ΟΦΗ! Από την αποβολή που κέρδισε ο Σαρδινέρο από τον Σάντσες μέχρι και το γκολ του Στάρτζεον, Νέιρα και Ντε Γκουζμάν συμμετείχαν είτε ως δημιουργοί, είτε ως εκτελεστές οδηγώντας τον ΟΦΗ στη νίκη επί του Βόλου και με το εντυπωσιακό 4-1.

Την ίδια ώρα όμως ο Αντριάν Σαρδινέρο με όλα όσα έκανε χθες στο γήπεδο απέδειξε για ακόμα μια φορά το υψηλό ποδοσφαιρικό iq που διαθέτει. Ο Ισπανός που ξεκίνησε χλιαρά την σεζόν, πήρε φόρα από το παιχνίδι με την Λαμία και έπειτα και μπορεί ο τραυματισμός του στην Τρίπολη να τον “φρέναρε” αλλά επέστρεψε κόντρα στον Βόλο με εντυπωσιακό τρόπο. Δεν είναι μόνο το ένα γκολ που πέτυχε αλλά ότι ο “Σάρδι” ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις που έκριναν το παιχνίδι και εντέλει τη νίκη του ΟΦΗ. Στο πρώτο ημίχρονο κερδίζει την αποβολή του Σάντσες όταν μετά την κάθετη πάσα του Ντε Γκουζμάν προλαβαίνει στο σπριντ τον Αργεντινό που τελικά τον ανατρέπει. Πετυχαίνει δύο γκολ (άσχετα αν μέτρησε το ένα) δείχνοντας για ακόμα μια φορά πως έχει την ποδοσφαιρική ευφυΐα για να βρίσκεται… on target και βέβαια κερδίζει το πέναλτι από τον Κολόμπο, σε μια φάση που θύμισε την ανατροπή από τον Μάτος στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός εξτρέμ άλλαξε θέση στον ΟΦΗ – και αυτό πιστώνεται 100% στον Σίμο – είναι ήδη πρώτος σκόρερ της ομάδας με 4 γκολ και ενώ έχει λείψει από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Ο Σαρδινέρο, υπενθυμίζουμε πως είναι ο πρωταγωνιστής και του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, έστω και αν δεν σκόραρε, καθώς βρίσκεται μέσα και στις δύο φάσεις από τις οποίες προέρχονται τα γκολ των Στάρτζεον, Μεγιάδο με τον τρόπο παιχνιδιού του να δείχνει πόσο απλό μπορεί να γίνει το ποδόσφαιρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook