Ποιος είναι ο Θεόφιλος Φαγαδάκης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πολύς λόγος γίνεται την τελευταία εβδομάδα για το ποιος είναι ο Θεόφιλος Φαγαδάκης. Ποιος είναι αυτός που στα “ξαφνικά” εξέφρασε την επιθυμία του να πάρει τον ΟΦΗ και να βοηθήσει με τα χρήματα του ώστε ο σύλλογος να επανέλθει στα επίπεδα που έχουν γνωρίσει οι χιλιάδες φιλάθλοι του.

Ο άνθρωπος με το ξυρισμένο κεφάλι, ο “50αρης” όπως τον χαρακτήριζαν εκείνοι που τον γνώρισαν μέσω του Νίκου Μαχλά και μέσω των ανθρώπων που τους τον σύστησε ο πρόεδρος του ΟΦΗ είναι ένας άνθρωπος που θέλει να κάνει μεγάλο επιχειρηματικό “μπάσιμο” στην Κρήτη. Οι επιχειρήσεις του που αφορούν την ανακύκλωση σκουπιδιών και άλλου είδους τέτοια έργα, είναι μια υπόθεση που στο νησί μας δεν έχει “ευημερήσει” ακόμα έχοντας αρκετό “ψωμί” όπως γίνεται κατανοητό.

Το επιχειρηματικό του προφίλ και το γεγονός ότι θέλει να επεκταθεί επιχειρηματικά στην Κρήτη, είναι οι κυριότεροι λόγοι που τον “έσπρωξαν” στο να επενδύσει στον ΟΦΗ. Εξάλλου, κάθε σοβαρός επιχειρηματίας που θα ήθελε να “ζεστάνει” τον κόσμο και να επεκταθεί επιχειρηματικά στην Κρήτη θα επιθυμούσε να ασχοληθεί με τον μεγαλύτερο Κρητικό σύλλογο και εκείνον που έχει την μεγαλύτερη μάζα φιλάθλων σε ολόκληρο το νησί.

Ο Θεόφιλος Φαγαδάκης είναι βέρος Κρητικός, γεννημένος στην Χερσόνησο που έφυγε από το νησί όταν ήταν 2 χρονών και παρακολούθησε μαζί με τοΝίκο Μαχλά το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό.

Ασχολείται με την ανακύκλωση σκουπιδιών και άλλου τέτοιου είδους έργα και μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα ο κύκλος εργασιών του έρχεται πίσω από τις ανάλογες συγκεκριμένες εταιρείες του Κόκκαλη και του Μπόμπολα, παίρνει δουλειές στα Βαλκάνια και έχει σχέση με την Κίνα.

Ο ίδιος είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ενός ομίλου εταιρειών με 22 επιχειρήσεις και σύμφωνα με αυτούς που χειρίζονται την υπόθεση αποτελεί έναν άνθρωπο που έχει την οικονομική επιφάνεια ώστε να διαχειριστεί το μέγεθος που λέγεται ΟΦΗ.