Ο Αποστόλης που θυμίζει τον Γρηγόρη και ο Διαμαντής τον Τσινό

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αν τους βάλεις δίπλα – δίπλα θα πεις πως είναι σίγουρα συγγενείς. Έξω από το γήπεδο μοιάζουν σαν δύο σταγόντες νερό και μέσα στο γήπεδο ο Σερραίος θυμίζει σε πολλά τον γενικό αρχηγό του ΟΦΗ.

Από το παιχνίδι της Τούμπας όταν και ξεκίνησε βασικός παίζοντας σε ολόκληρο το 90λεπτο, ο Σερραίος στόπερ δεν κοίταξε ξανά πίσω και δεν έχασε ούτε λεπτό στα παιχνίδια που ακολούθησαν μέχρι και εκείνο του Βόλου. Ο Αποστόλης Διαμαντής ετράει έξι συνεχόμενα 90λεπτα ενώ μέσα σε αυτό το 40ημερο έδωσε και παιχνίδια με την Εθνική Ελπίδων για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η τρομερή ομοιότητα που παρουσιάζει φυσιογνωμικά με τον Γρηγόρη Τσινό τον… σημάδεψε με το ξεκίνημα της παρουσίας του στην ομάδα. Δίπλα στον γενικό αρχηγό του ΟΦΗ και έναν από τους καλύτερους αμυντικούς όλων των εποχών στην ιστορία του συλλόγου ο Αποστόλης Διαμαντής δείχνει να μοιάζουν σαν δύο σταγόντες νερό. Αυτός ήταν και ο κυρίαρχος λόγος που ώθησε το τμήμα επικοινωνίας της ΠΑΕ να τον παρουσιάσει μαζί με τον Γρηγόρη Τσινό όταν ανακοινώθηκε η μεταγραφή του από τον ΟΦΗ.

Και είναι γεγονός πως ο Αποστόλης μοιάζει πάρα πολύ στον Γρηγόρη. Όμως μετά από επτά συμμετοχές με την φανέλα του ΟΦΗ, είναι επίσης γεγονός πως ο Διαμαντής μοιάζει αρκετά στον Τσινό. Κάποιος θα πει ιεροσυλία καθώς το όνομα του, μόλις 20 χρονών, κεντρικού αμυντικού του ΟΦΗ μπαίνει δίπλα σε εκείνο ενός από τους μεγαλύτερους παίκτες που φόρεσαν την φανέλα του. Μετά από επτά αγωνιστικές και όσο περνάει ο καιρός, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός μπαίνει στις καρδιές των φιλάθλων του ΟΦΗ με το γεμάτο ωριμότητα παιχνίδι του.

Ο τρόπος που κατευθύνει την άμυνα αλλά και όπως βγάζει την μπάλα από την περιοχή του ΟΦΗ, δείχνει έναν στόπερ με ηγετικά χαρακτηριστικά αλλά και μεγάλη ωριμότητα στο παιχνίδι του και στον τρόπο που προσφέρει σιγουριά στα μετόπισθεν. Η εντυπωσιακή κούρσα του στο τέταρτο γκολ όταν πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή του ΟΦΗ διανύοντας ολόκληρο το γήπεδο σαν κεντρικός χαφ δείχνει ότι πέρα από ταλέντο και ποιότητα, μέσα στον αγωνιστικό χώρο βγάζει και προσωπικότητα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook