Αποκάλυψη: Ο ΟΦΗ δίπλα στον Αντίλ Ναμπί – σε επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ, όπως έδειξε και στην περίπτωση του Κοσμά Τσιλιανίδη, στέκεται στο πλευρό των παικτών του σε απόλυτο βαθμό και σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule είναι σε επαφές με την πλευρά του Άγγλου για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Αντίλ Ναμπί είναι ένας από τους μεγάλους άτυχους του φετινού ΟΦΗ καθώς υπέστη ρήξη χιαστών στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης με αποτέλεσμα να μένει εκτός δράσης για τους επόμενους επτά μήνες. Ο ΟΦΗ όπως έχει δείξει και στην περίπτωση του Κοσμά Τσιλιανίδη στηρίζει τα δικά του παιδιά και σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule έχει εκφράσει την επιθυμία του, προς την πλευρά του Αντίλ Ναμπί, να ανανεώσει το συμβόλαιο του που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.

Η επιθυμία του ΟΦΗ να διατηρήσει τον Αντίλ Ναμπί στο ρόστερ του δεν είναι μόνο για αγωνιστικούς λόγους, άλλωστε όλοι γνωρίζουμε την αξία και την ποιότητα του, αλλά τόσο για ηθικούς, όσο και για ψυχολογικούς λόγους αφού ο τραυματισμός του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης θα τον αφήσει εκτός δράσης για όλη την υπόλοιπη χρονιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook