Ξεχνάνε την Κέρκυρα και σκέφτονται την Παναχαϊκή στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στον ΟΦΗ αφήνουν πίσω τους την “γκέλα” με την Κέρκυρα και στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της  Πέμπτης με την Παναχαϊκή για το κύπελλο Ελλάδoς.

Στον ΟΦΗ οι δύο χαμένοι βαθμοί που άφησε η ομάδα στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, όπως ήταν λογικό έφεραν μια μικρή κατήφεια καθώς στην ομάδα τονίζουν πως τέτοια παιχνίδια και κυρίως μέσα στο “Γεντί Κουλέ” δεν χωράνε βαθμολογικές απώλειες. Το παιχνίδι όμως με τους “Φαίακες” ανήκει στο παρελθόν και στον ΟΦΗ στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της Τετάρτης για το κύπελλο Ελλάδος με την Παναχαϊκή. 

Μπορεί ο θεσμός του κυπέλλου να μην αποτελεί από τις προτεραιότητες του ΟΦΗ, ωστόσο στην ομάδα θα προσπαθήσουν να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν καθώς  μπορεί άπαντες να ρίχνουν το βάρος στο πρωτάθλημα όμως και το κύπελλο δεν έρχεται σε δεύτερη μοίρα όπως άλλωστε είχε τονίσει και ο Νίκος Αναστόπουλος σε συνέντευξη του. Οι “ασπρόμαυροι” δεν θέλουν να πουν αντίο πρόωρα στον θεσμό και να αποτελέσουν θύμα έκπληξης και πόσο μάλλον κόντρα σε έναν αντίπαλο χαμηλότερης δυναμικότητας αλλά και κατηγορίας.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ αναμένεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές στο παιχνίδι της Τετάρτης και να ξεκουράσει και κάποιους παίκτες όπως ανακοίνωσε και χθες στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook