Η σημαδεμένη τριάδα να κλείσει όπως πρέπει

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εξαρχής η πρώτη τριάδα αγώνων μετά την διακοπή είχε σημαδευτεί για το απόλυτο και την Κυριακή ο ΟΦΗ έχει την ευκαιρία να το κάνει και να πατήσει γερά στην εξάδα.

Η νίκη επί του ΠΑΣ ανήκει στο παρελθόν, ο ΟΦΗ κοιτάζει μπροστά γιατί η συνέχεια παραμένει απαιτητική και με υποχρεωτικό το συναίσθημα της νίκης. Άλλωστε μετά την διακοπή η τριάδα με Βόλο, ΠΑΣ, Απόλλωνα είχε σημαδευτεί εξαρχής για να έρθουν 7 με 9 βαθμοί. Ο ΟΦΗ έκανε ήδη το δεύτερο διπλό μέσα στην Μαγνησία, έκανε το καθήκον του απέναντι στον ΠΑΣ και τώρα οφείλει να το κάνει και την επόμενη Κυριακή με αντίπαλο την ομάδα του Γιώργου Παράσχου.

Ο βαθμός δυσκολίας του παιχνιδιού γίνεται μεγαλύτερος λόγω και των απουσιών που έρχονται, ξανά να κάνουν την εμφάνιση τους, στα χαφ αφού την Κυριακή θα λείπουν οι Ντε Γκουζμάν και Μεγιάδο. Είναι ένα παιχνίδι με πολλές προκλήσεις αφού μετά τους έξι βαθμούς που πήρε στα δύο τελευταία παιχνίδια πλέον του δίνεται η δυνατότητα να “πατήσει” γερά στην εξάδα και παράλληλα να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας που ακολουθεί απέναντι στην ΑΕΛ και τον Άρη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook