Ο Μιγκέλ δεν είναι καλά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο παίκτης – βαρόμετρο της μεσαίας γραμμής του ΟΦΗ δεν πατάει καλά φέτος αλλά όλοι στην ομάδα τον περιβάλλουν με απόλυτη εμπιστοσύνη.

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο είναι ο παίκτης που αποτέλεσε, αποτελεί και θα αποτελεί την ραχοκοκαλιά του ΟΦΗ. Αυτό είναι γεγονός και δεν αμφισβητείται από κανέναν. Το γνωρίζουν όλοι. Από το ίδιο το club, τους φιλάθλους του ΟΦΗ μέχρι και τα media. Μετά το προηγούμενο καλοκαίρι όταν και τα δικαιώματα του αγοράστηκαν 100% από τον ΟΦΗ, ο Αργεντινός χαφ θα φοράει την φανέλα του ΟΦΗ για την επόμενη τετραετία. Το “μπουλντόγκ” του ΟΦΗ είναι ο παίκτης που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην άμυνα και την επίθεση, είναι ο ποδοσφαιριστής που εντυπωσίασε και κέρδισε τους πάντες από την πρώτη στιγμή που έφτασε στο Ηράκλειο το καλοκαίρι του 2018.

Ωστόσο η φετινή σεζόν δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά για τον Μεγιάδο που βέβαια έχει το απόλυτο δικαίωμα να παρουσιαστεί σε κακό φεγγάρι για συνεχόμενα παιχνίδια όταν τα δύο προηγούμενα χρόνια τράβηξε το κάρο από την λάσπη. Σαφώς και δεν υπάρχει στο ρόστερ του ΟΦΗ άλλος ποδοσφαιριστής με τα χαρακτηριστικά του Μιγκέλ Μεγιάδο, σαφώς και η ενδεκάδα πρέπει να ξεκινάει από εκείνον. Όμως κατά την διάρκεια της φετινής περιόδου δείχνει μια εικόνα που δεν παραπέμπει σε ότι βλέπαμε μέχρι τώρα. Ένας παίκτης που δείχνει να έχει χάσει την ταυτότητα του μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά το σημαντικότερο όλων είναι πως το club τον περιβάλλει με την απόλυτη εμπιστοσύνη. Ο Μεγιάδο είναι και παραμένει ο παίκτης – καταλύτης για τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να παίξει ο ΟΦΗ και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Κανένας δεν μπορεί και να αμφισβητήσει την ποιότητα που τον χαρακτηρίζει και την αξία του ως ποδοσφαιριστής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook