Τι έκανε ο ΟΦΗ στις περσινές 10 αγωνιστικές: Στο -4 συνολικά, οι δείκτες εντός – εκτός

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρώτου γύρου και το Gentikoule καταγράφει τι έκανε ο ΟΦΗ στο αντίστοιχο διάστημα της περασμένης περιόδου.

Με την έλευση του Δεκέμβρη μπαίνει και στην τελική ευθεία η ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος καθώς απέμειναν τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Μετά και το πέρας της 10ης αγωνιστικής ο ΟΦΗ βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, όπου ισοβαθμεί με ΠΑΟ, Αστέρα Τρίπολης, ενώ στο αντίστοιχο, περσινό, διάστημα είχε συγκεντρώσει 16 βαθμούς. Υπενθυμίζουμε πως μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα με 13 βαθμούς στις έξι πρώτες αγωνιστικές, ακολούθησε ένας πολύ κακός μήνας καθώς από τις 9 Νοεμβρίου μέχρι και τις 8 Δεκεμβρίου έκανε μόλις μια νίκη σε πέντε παιχνίδια γνωρίζοντας τέσσερις ήττες από ΠΑΟΚ, Λάρισα, Ατρόμητο και Λαμία.

Πλέον τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρώτου γύρου, ο ΟΦΗ βρίσκεται στο -4 από την αντίστοιχη, περσινή, επίδοση του ενώ συνολικά πήρε 19 βαθμούς στις 13 αγωνιστικές. Για να ξεπεράσει το περσινό όριο θα πρέπει να πάρει 7 – 9 βαθμούς στα τρία ματς με Απόλλωνα, ΑΕΛ, Άρη.

Παράλληλα, εκτός έδρας ο ΟΦΗ βρίσκεται σε θετικό συντελεστή καθώς φέτος μετράει ήδη δύο νίκες (σε έδρες μάλιστα που ηττήθηκε από Βόλο (1-0) και Λαμία (2-1) ενώ πέρυσι στο ίδιο χρονικό διάστημα είχε συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς( Χαριλάου, ΟΑΚΑ). Αντιθέτως είναι πεσμένος ο δείκτης στα παιχνίδια του Ηρακλείου όπου φέτος μετράει μια νίκη, 3 ισοπαλίες και μια ήττα ενώ στο περσινό, αντίστοιχο διάστημα, είχε 4 νίκες και μια ήττα – από τον ΠΑΟΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook