Ο Στάρτζεον έκανε τους πάντες να ξεχάσουν αμέσως τον Σεμέντο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τα επιτεύγματα του ο Φάμπιο Στάρτζεον έχει κάνει ήδη όλους να ξεχάσουν τον Λισάντρο Σεμέντο και το πιο σημαντικό είναι πως ο Πορτογάλος είναι παίκτης του ΟΦΗ μέχρι το 2023.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ του ΟΦΗ έχει καταφέρει να δώσει το δικό του στίγμα στο παιχνίδι του και μετά από οκτώ αγωνιστικές έχει πετύχει ήδη τέσσερα γκολ κάνοντας την καλύτερη εκκίνηση της καριέρας του. Το εντυπωσιακό στοιχείο που καταγράφεται για την παρουσία του Φάμπιο Στάρτζεον είναι πως αποτελεί τον πιο εύστοχο ποδοσφαιριστή της Σούπερ Λιγκ αφού χρειάζεται μόλις 2,5 προσπάθειες για να σκοράρει και πίσω από εκείνον βρίσκονται οι Σφιντέρφσκι, Ελ Αραμπί.

Η παρουσία του Στάρτζεον και οι ελπίδες που δίνει για ακόμα καλύτερη συνέχεια με περισσότερα γκολ, έχουν κάνει τους πάντες να ξεχάσουν ήδη τον Λισάντρο Σεμέντο καθώς ακόμα και οι αριθμοί του είναι ήδη καλύτεροι από τον εξτρέμ από το Κάπε Βέρντε. Ο Σεμέντο τελείωσε την χρονιά με 7 γκολ σε 28 παιχνίδια με τον Στάρτζεον ήδη να έχει πετύχει 4 γκολ σε 8 παιχνίδια. Την ίδια ώρα που ο Λισάντρο Σεμέντο έχει επιστρέψει στην Ολλανδία και την Φορτούνα Σιτάρντ όπου συνεχίζει να περνάει περίοδο λειψυδρίας καθώς σε 10 παιχνίδια έχει σκοράρει μόλις 1 φορά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook