Poll | Ποιος είναι ο κορυφαίος Αργεντινός που φόρεσε την φανέλα του ΟΦΗ;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δέκα συνολικά ποδοσφαιριστές από την χώρα της Λατινικής Αμερικής έχουν φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ όμως στο Poll συμμετέχουν λιγότεροι. Ο λόγος σε εσάς.

Ο Χουάν Νέιρα επανήλθε δριμύτερος, μετά τον τραυματισμό του, με δύο γκολ και τρεις ασίστ στα δύο τελευταία παιχνίδια του ΟΦΗ και η παρουσία του “El Gordo” αποτέλεσε μια πολύ καλή ευκαιρία για το Gentikoule να βάλει στην… “πρίζα” τους αναγνώστες του να επιλέξουν τον κορυφαίο εκπρόσωπο της Αργεντινής στο Ηράκλειο. Συνολικά, την φανέλα του ΟΦΗ, έχουν φορέσει δέκα εκπρόσωποι από την χώρα της Λατινικής Αμερικής με τον πρώτο να είναι ο “Ινδιάνος” Ούγκο Ντελγκάδο και ο Ναζαρίνο Σολίς να αποτελεί τον τελευταίο – με χρονολογική σειρά.

Για την ιστορία στον ΟΦΗ αγωνίστηκαν οι Μαριάνο Γκονζάλες (2005 – 2006), Σαντιάγκο Βιγιαφάνιε (2005-2006), Γκαστόν Καποράλε (2008-2009), Ματίας Βερόν (2010-2014), Μιγκέλ Μεγιάδο, Χουάν Νέιρα (2018-2020), Εστεμπάν Ερέρα (2008-2009), Λουτσιάνο Γκαλέτι, Λιονέλ Νούνιες, Μάικλ Όγιος (2013-2014).

Ωστόσο στο poll του Gentikoule έθεσαν υποψηφιότητα μόλις οι τέσσερις από τους παραπάνω καθώς είναι και οι μοναδικοί που αγωνίστηκαν στον ΟΦΗ για παραπάνω από μια σεζόν.

Ποιος είναι ο κορυφαίος Αργεντινός που έπαιξε στον ΟΦΗ;

Ούγκο Ντελγκάδο
Ματίας Βερόν
Χουάν Νέιρα
Μιγκέλ Μεγιάδο
Create your own surveys

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook