Πλάνα με “Μπάλο” – Σακόρ στα χαφ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα μπήκε στην τελική ευθεία και όλο το ρεπορτάζ επικεντρώνεται στους αντικαταστάτες των Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν στην ενδεκάδα.

Δεν αναμένονται πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του ΟΦΗ ενόψει του αγώνα της Κυριακής κόντρα στους νεοφώτιστους, όπως το ίδιο ισχύει και με τα πλάνα του Γιώργου Σίμου. Ο ΟΦΗ έχει βρει έναν ρυθμό, άλλωστε πολλές απουσίες δεν υπάρχουν και κατά συνέπεια δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει το 4-2-3-1 με τον οποίο τον είδαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό το γνωρίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ και οι συνεργάτες του και πλέον μένει να δούμε ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα αντικαταστήσουν τους δύο μεγάλους απόντες της Κυριακής: Τους Μιγκέλ Μεγιάδο και Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν που θα απουσιάσουν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Όπως φαίνεται αυτοί θα είναι οι Βαγιέμπαχ Σακόρ και Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, με την δική τους παρουσία να είναι προϊόν πρώτων σκέψεων όπως φαίνεται από τις προπονήσεις.

Από εκεί και πέρα δεν φαίνεται πως θα σημειωθούν αλλαγές στην ενδεκάδα αν και όλα θα ξεκαθαρίσουν στις δύο τελευταίες προπονήσεις του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook