Μαχλάς: “Ορατό το ενδεχόμενο του πρωτοδικείου”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Κάλεσμα σε όλους τους ενδιαφερόμενους να κατεβάσουν ψηφοδέλτιο στην Γ.Σ. στις 30 Δεκεμβρίου έκανε ο Νίκος Μαχλάς, Παραιτείται στις 27 Δεκεμβρίου η υπάρχουσα διοίκηση, ορατό όσο ποτέ το ενδεχόμενο του πρωτοδικείου!

Απαισιόδοξος εμφανίστηκε ο Νίκος Μαχλάς στην συνέντευξη τύπου. Ο πρόεδρος του ΟΦΗ ξεκαθάρισε πως αν δεν βρεθεί λύση στην ομάδα, μέσα στο επόμενο 10ήμερο η ομάδα οδεύει προς το πρωτοδικείο και τόνισε πως τα χρέη της ομάδας είναι 6.300.000 ευρώ και τόνισε πως τα άμεσα χρήματα που απαιτούνται είναι 1.500.000 ευρώ ώστε η ομάδα να πάρει την αδειοδότηση.

Αναλυτικα όσα είπε ο Νίκος Μαχλάς στην συνέντευξη τύπου

Είμαστε μια ομάδα που δίνει λόγο σε όλους. Το τελευταίο διαστημα έχει ξεσπάσει μια φιλολογία χωρίς λόγο και πολλά που ακούμε οι ίδιοι αλλά δεν βλέπουμε. Θέλω να ενημερώσω πως είμαστε ξεκάθαροι από την αρχή και είμαστε ανοικτοί σε κάθε πρόταση. όποιος ενδιαφέρεται για το σύλλογο μπορεί να έρθει και αν το εγκρίνει η γενική συνεύλεση θα στηρίξουμε μια προσπάθεια ανθρώπων.

Κάποιοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το όνομα μου. Είπαμε πως όλα είναι συο φως και δεν παίζουμε κανένα παιχνίδι κανενός. Υπάρχουν άνθρωποι που ο καθένας μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Από το περασμένο Σεμπτέβριο είπαμε πως θα μείνουμε για ένα μήνα και κανένας δεν δεσμεύτηκε πως μπορεί να λύσει τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας. Εγώ προσωπικά είπα πως δεν θα τη παρατήσω και ξέρετε πως οι περισσότερες ευθύνες βαραίνουν εμένα προσωπικά και το κεφάλι μου είναι στον τορβά!

Είπαμε να φτιάξουμε ένα ρόστερ το καλοκαίρι ανταγωνιστικό και το βλέπετε και εσείς. Αν ήματσαν λίγο πιο τυχεροί θα είχαμε περισσότερους βαθμούς. Η ομάδα αυτή έχει μέλλον και κανείς δεν θα βάλει το εγώ πάνω από την ομάδα. Η δική μας διοίκηση έκανε ότι μπορούσε με όλες τις δυνάμεις της, Εγώ δεν μπορώ να φτάσω κάπου παραπάνω από το ότι έχω κάνει μέχρι τώρα. Περιμένουμε να δούμε όλους αυτούς που αγαπάνε την ομάδα να έρθουν να στηρίξουν. Εύχομαι να βρεθούν οι καταλληλοι άνθρωποι και να την ανεβάσουν από εκεί που θα σταματ’ησουμε εμείς. Στις εκλογές θέτει την παραίτηση της η υπάρχουσα διοίκηση ελπίζοντας πως αυθτό που αιωρείται πάνω από το Ηράκλειο και κάποιοι άνθρωποι να αναλάβουν την ομάδα παρακάτω

Ο κόσμος μας δίνει δύναμη και μας στηρίζει και αυτό ελπίζω να κάνει. Όποιος ενδιαφέρεται…κοντός ψαλμός αλληλούια. Το χρέος της ΠΑΕ είναι 6,3 εκ τα άμεσα έξοδα 1,5 με 2,5 εκ ευρώ και πρέπει να το γνωρίζουν όσοι ενδιαφέρονται για την ομάδα.

Περιμένουμε τις εξελίξεις χωρίς σκιές και με ονοματεπώνυμο  και να εγκριθεί καθαρότατα από την Γ.Σ. ΄Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές, στον προπονητή και στον κόσμο. Ευχή δικιά μου είναι να ξεφύγει η ομάδα το 2012 από την μιζέρια. Όλα αυτό το διάστημα προσπάθησα και προσπαθώ να απαντώ στα πάντα. Είμαστε καθαροί άνθρωποι. Είμαι ατόφιος και καθαρός και έτσι θα φύγω. Σκοπός μου είναι να δω την ομάδα να ξεφεύγει. Να ξεπεράσουμε τις επιτυχίες του παρελθόντος.

Το οικονομικό κομμάτι το δικό μου φτάνει ως ένα σημείο. Είναι τιμή για μένα να προσφέρω σε αυτή την ομάδα από τα 12 μου χρόνια. ήμασταν ξεκάθαροι πως θα προσπαθήσουμε να αφήσουμε την ομάδα ξεκάθαροι. Κάποιοι προσπαθούν να μας μειώσουν όμως ο ΟΦΗ ενώνει.

Κάποιοι λένε οτι είναι στεναχωρημένοι με τον τρόπο λειτουργίας της διοίκησης, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει και αν είχαμε την οικονομική δυνατότητα θα βλέπατε πως θα ήταν ο προγραμματισμός. Με τα οικονομικά που υπάρχουν όμως δεν μπορείς να λειτουργήσεις τέλεια. Δεν φεύγεις στις δυσκολίες, αλλά συνεχίζεις να προσπαθείς. Αν πετύχεις θα κριθεί στον χρόνο. Όλοι όσοι ήταν στο συμβούλιο τους αγάπησα και να σταματήσουν κάποιοι να λένε πως παίρνω αποφάσεις μόνος μου και κάνω ανεξέλεγκτα πράγματα. Όποιος έχει πρόβλημα μαζί μου ας έρθει να το πει μπροστά μου. Η διοίκηση λειτουργεί στην ομάδα. Το μόνο που πήρα εντολή να κάνω ήταν οι μεταγραφές. Το τμήμα μάρκετινγκ πέρσι έκανε εξαιρετική δουλειά και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα. Και το Λευτέρη και τον Γιώργο και τον Αντρέα που θέλει να παραιτηθεί. Δεν θέλω να φέρνω σε δύσκολη θέση όποιοι λόγο κάποιων προβλημάτων δεν μπορούν να προσφέρουν πλέον στην ομάδα. Σαν πρόεδρος όσο μπορούσα και μπορώ θα είμαι κοντά στην ομάδα και δεν θα αφήσω κανενα κακό και αυτο πάει για όσα παπαγαλάκια δημιουργούν κλίμα.

Το διοικητικό συμβούλιο θα παραιτηθεί. Μέχρι τότε θα πράξουμε αναλόγως  με τον Ερασιτέχνη και με όλους σαν .

Δεν μπορεί να υπάρξουν άνθρωποι χωρίς ονοματεπώνυμο. Είμαι εγώ δίνω τόσα και θα εξηγήσει όποιος ενδιαφέρεται πως θα γίνει στον κόσμο. Ο καθένας που θα ενδιαφερθεί θα ξέρει τα οικονομικά της ομάδας. Από τη στιγμή που ζήτησα προσωπικά σε κάποιον να ενδιαφερθεί δεν μπορούμε να μην παρουσιάσουμε τα πράγματα ως έχουν. Είναι ξεκάθαρο το θέμα. Αν δεν έρθουν κάποιοι να βοηθήσουν, ίσως πάει η ομάδα στο πρωτοδικείο. Εγώ αν δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο πρέπει να φύγω. Αυτή είναι η αλήθεια.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν στο Ηράκλειο. Λένε κάποιοι αν φύγει ο Μαχλάς θα μπει ο τάδε στην ομάδα. Γιατί να κάτσω στην ομάδα σε κάποιους που θέλουν να βάλουν τα χρήματα στην ΠΑΕ;Είμαστε επιτυχημένοι όχι 100%, αλλά 101% και είναι η πρώτη φορά που περιαυτολογώ

Έχουμε κλείσει 13 προσφυγές. Η λέξη προσφυγή δεν μας τιμάει όμως σε δύσκολες εποχές πληρώνοντας  ΙΚΑ, εφορία κλπ, το να έχεις κλείσει 13 προσφυγές σε τιμάει.

Όποιος ενδιαφέρεται τα οικονομικά  στοιχεία υπάρχουν, έχει βγει το πλάνο μέχρι το Φεβρουάριο που καλύπτεται. Έχει μείνει χρέος περσινό που πρέπει να γίνει συμφωνία προς τρίτους. Δεν είμαι αισιόδοξος όμως.Εμείς έχουμε πλάνο τριετίας όπως το έιχα πει και με τη βοήθεια όλων θα μπορεί να λειτουργήσει. Έχουν βοηθήσει πολλοί ανθρωποι την ομάδα και επιχειρηματίες και ο δήμαρχος και τα ΜΜΕ. Αν αυτά τα πράγματα είναι ενωμένα, τότε ίσως να μην χρειάζονται και μεγαλοεπενδυτές.

Όποιος θα έρθει θα έχει ονοματεπώνυμο και όλα θα είναι στο φως.Ο άνθρωπος ο οποίος ενδιαφέρθηκε ήταν ειλικρινής όπως και όποιος άλλος θέλει να έρθει να βοηθήσει πρέπει να είναι έτσι.  Πολλοί αναφέρονται σε Ολυμπιακούς και Παναθηναϊκούς. Εγώ δεν θα αφήσω κανέναν να πειράξει αυτή την ομάδα. Η ανεξαρτησία της δεν διαπραγματεύεται με κανένα κόστος, είναι κάτι που έχουμε καταφέρει και δεν θα το θυσιάσουμε με οποιοδήποτε ποσό.

Δεν με ενδιαφέρει η θέση του προέδρου, αν θέλει κάποιος να βοηθήσει και εγώ πρέπει να βοηθήσω απο άλλη θέση, θα το κάνω και πάλι με το ίδιο κόστος. Έτσι δείχνουμε την αγάπη, βοηθώντας την ομάδα με πράξεις και όχι με λόγια

Εγώ δεν πιστεύω πως θα έρθει κάποιος, Το πρωτοδικείο αυτή την στιγμή είναι η επικρατέστερη λύση. Δεν είναι η κατάλληλη λύση όμως εκεί οδεύουν τα πράγματα.

Την δευτέρα είχαμε μια συζήτηση στην ΕΠΟ με τον Ντίνο Μανταδάκη. Δεν μπορεί στην κρίση που υπάρχει, ομάδες που δεν μπορεί να πληρώσει άμεσα ένα παλαιότερο χρέος να πέφτει κατηγορία. Προβλήματα έχουν και η ΑΕΚ, και ο ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από ομάδες με ιστορία και κόσμο. Δεν έχει ανάγκη ομάδες από ανθρώπους που δεν μπορούν να πληρώσουν όμως πιστεύω πως όλοι οργανώνονται πάνω σε αυτό.

Να φαίνεται πως έχει κάποια άνοδο στα οικονομικά της. Μετά είναι να υπογράψουν οι ποδοσφαιριστές. Το χρέος που χρειάζεται για την αδειοδότηση είναι 1 εκ. ευρώ.

Αυτά είχα να πώ, Καλά Χριστούγεννα σε όλους

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook