Ήττα μαχαιριά και πισωγύρισμα από τον Απόλλωνα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο νωχελικός και φλύαρος ΟΦΗ δεν έπεισε ποτέ ότι μπορεί να κάνει την ανατροπή, δεν μπόρεσε να πάρει τίποτα από τον Απόλλωνα γνωρίζοντας μια πολύ κακή ήττα με 2-0.

Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Βόλο και ΠΑΣ ο ΟΦΗ γνώρισε ήττα μαχαιριά από τους φιλοξενούμενους που με γκολ των Φατιόν, Ντάουντα έφυγαν από το Ηράκλειο με το τρίποντο. Ένα αποτέλεσμα που φέρνει πίσω τον ΟΦΗ, τον κρατάει στους 12 βαθμούς και με την εικόνα του στο γήπεδο δεν έδειξε σε κανένα σημείο του αγώνα ότι μπορεί να κάνει την ανατροπή.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε κόντρα στον Απόλλωνα χωρίς εκπλήξεις και με τις αναμενόμενες αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ με τους Μπαλογιάννη και Σακόρ να ξεκινούν αντί των Ντε Γκουζμάν, Μεγιάδο. Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι εννέα ήταν οι ίδιοι με το παιχνίδι απέναντι στους Ηπειρώτες: Ο Σωτηρίου ήταν κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα δεξιά ο Ουές, αριστερά ο Κοροβέσης με τους Γιαννούλη, Διαμαντή να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στην μεσαία γραμμή πέραν των Μπαλογιάννη, Σακόρ ξεκίνησε βασικός ο Νέιρα και στην επίθεση οι Στάρτζεον, Γρίβας, Σαρδινέρο.

Ο Γιώργος Παράσχος παρέταξε μια πιο “σφιχτή” ενδεκάδα με τρία στόπερ, μοναδικό προωθημένο τον Ιωαννίδη και 5-4-1 θέλοντας να κλειδώσει την περιοχή του Βέρχουλστ.

Το ματς στράβωσε για τον ΟΦΗ από το πρώτο λεπτό. Μετά από κόρνερ, που ήταν άουτ όμως, ο Φατιόν ξέφυγε από το μαρκάρισμα του Στάρτζεον και σε κενή εστία άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό δίνοντας προβάδισμα στον Απόλλωνα. Ο ΟΦΗ βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και κατάφερε να βγάλει αντίδραση αμέσως. Πήρε τα ηνία του αγώνα, είχε την κατοχή της μπάλας και έφτασε δύο φορές στο γκολ της ισοφάρισης με τον Γρίβα να χάνει μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Το πρώτο ημίχρονο χωρίς ο ΟΦΗ να καταφέρει να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, με τον Σακόρ να μην μπορεί να δώσει ένταση και δημιουργία στο παιχνίδι του ενώ ο Σαρδινέρο δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός καθώς έπαιζε κόντρα σε τέσσερις και παίκτες του Απόλλωνα που είχε οπισθοχωρήσει μαζικά ενώ έψαχνε την ευκαιρία μόνο στην αντεπίθεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό. Ο ΟΦΗ είχε την κατοχή της μπάλας, είχε χαμένη ευκαιρία με τον Μπαλογιάννη και τον Στάρτζεον και κόντρα στην ροή του αγώνα ο Απόλλωνας στην αντεπίθεση κάνει το 0-2 με τον Ντάουντα.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook