Σε καλή κατάσταση ο Σολίς – υπέρ του οι πιθανότητες να μπει αποστολή για την Λάρισα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αργεντινός εξτρέμ δείχνει πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να είναι στην διάθεση του Γιώργου Σίμου για το παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Όλα δείχνουν ότι έφτασε η ώρα της επιστροφής του Ναζαρίνο Σολίς και οι πιθανότητες για να συμπεριληφθεί στην αποστολή του ΟΦΗ κόντρα στην ΑΕΛ είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής στάθηκε άτυχος δύο φορές κατά την διάρκεια της φετινής περιόδου καθώς την πρώτη τραυματίστηκε στο φιλικό με τα Χανιά και την δεύτερη σε προπόνηση του ΟΦΗ ωστόσο φαίνεται πως τώρα έφτασε η ώρα της επιστροφής του στην ενεργό δράση. Το καλό είναι πως ο Σολίς, στον οποίο πόνταρε πολλά ο ΟΦΗ το περασμένο καλοκαίρι όταν αποκτήθηκε ως δανεικός από την Μπόκα Τζούνιορς ώστε να ενισχύσει την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι τώρα με αποτέλεσμα ο Αργεντινός να αρκεστεί σε ολιγόλεπτες συμμετοχές στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Πλέον όμως ο Σολίς είναι έτοιμος και όλα δείχνουν πως θα βρίσκεται στην αποστολή της σαββατιάτικης αναμέτρησης και δεν αποκλείεται να αγωνιστεί, ανάλογα και με την έκβαση της.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook