“Κλειστά χαρτιά” από Σίμο για την 11αδα με ΑΕΛ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την προετοιμασία του ΟΦΗ για την αυριανή αναμέτρηση να ολοκληρώνεται σήμερα, η 11αδα του αγώνα με την ΑΕΛ είναι “γρίφος”.

Τα προβλήματα στην μεσαία γραμμή του ΟΦΗ δεν λείπουν για το ματς του “Αλκαζάρ” καθώς πέραν των τραυματιών Ντε Γκουζμάν, Σακόρ δεν υπολογίζεται ούτε ο τιμωρημένος Νέιρα και αυτές οι απουσίες υποχρεώνουν τον Γιώργο Σίμο να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του ενόψει ΑΕΛ. Στις τελευταίες προπονήσεις, ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν φανέρωσε τις προθέσεις του για την ενδεκάδα και ενδεχομένως αυτό να σημαίνει πως δεν έχει καταλήξει ακόμα στους έντεκα που θα ξεκινήσουν στον αγωνιστικό χώρο του “Αλκαζάρ”. Με βάση και την εικόνα από τις προπονήσεις θέση στο αρχικό σχήμα φαίνεται ότι διεκδικούν Βούρος και Λυμπεράκης ενώ δεν αποκλείεται να επανέλθει ο ΟΦΗ σε σύστημα με τρεις στόπερ προκειμένου να καλυφθούν τα κενά στην μεσαία γραμμή και να παρουσιαστεί με μια πιο συμπαγή ενδεκάδα.

Βέβαια όπως γράψαμε και χθες ο Γιώργος Σίμος θα έχει επιπλέον μια επιλογή στην αποστολή καθώς ο Ναζαρίνο Σολίς είναι πανέτοιμος και όλα δείχνουν πως θα βρίσκεται στην 20αδα που θα πάει στην Λάρισα δίχως ωστόσο να υπολογίζεται για το αρχικό σχήμα του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook