Μπαντής: “Ο οργανισμός του ΟΦΗ δείχνει ότι η Κρήτη έχει στο αίμα της την ανθρωπιά”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ Γιώργος Μπαντής μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Θύρα 8” πλέκοντας το εγκώμιο του ΟΦΗ για την πρόταση αλληλεγγύης προς τους παίκτες της ΣΛ 2 και της Football League. Τι τόνισε για τις σκόρπιες αντιδράσεις που βγήκαν προς τα έξω.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπαντής στον Athletic Radio 104,2

Για την πρόταση του ΟΦΗ: “Τα πράγματα δεν είναι ρόδινα σε αυτές τις κατηγορίες και προ κορονοϊού – φανταστείτε τώρα. Η πρόταση του ΟΦΗ με έκανε να θυμηθώ τον λόγο που πραγματικά αγάπησα το ποδόσφαιρο. Είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τέτοιες πράξεις από οπαδούς και τώρα το κάνει ένας ολόκληρος ποδοσφαιρικός οργανισμός. Πραγματικά ο ΟΦΗ με την διοίκηση του αποδεικνύει ότι είναι δίπλα στην κοινωνία, είναι ο τρόπος που το κάνει, είναι πολλά. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για αυτήν την πράξη, το δείχνουν ότι στέκονται έμπρακτα δίπλα στους εργαζόμενους. Σκέφτονται και πονάνε το ίδιο για τον αθλητή που παίζει σε άλλη κατηγορία και στην άλλη άκρη της Ελλάδας. Με κάνει να νιώθω τόσο για τον ΟΦΗ, όσο και για την Κρήτη που έχει στο αίμα της την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη ότι δεν έχει χαθεί τίποτα στο ποδόσφαιρο και ο καθένας από την μεριά του να προάγει αυτές τις αξίες”.

Για το πως εισέπραξε ο ΠΣΑΠ την πρόταση του ΟΦΗ: “Μιλήσαμε με τον κ. Βογιατζάκη και δηλώσαμε δημόσια το ευχαριστώ μας με την ανακοίνωση μας. Επιμένω και θα σταθώ στην πράξη και την κίνηση του ΟΦΗ, είτε κάποιοι αντιδρούν, είτε την αγκαλιάζουν”.

Για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν: “Δεν σας κρύβω ότι στενοχωριέμαι, αυτή η πρωτοβουλία του ΟΦΗ έπρεπε να χειροκροτηθεί από όλους. Είναι πολύ αρνητικό όλο αυτό, το να ψάχνουμε μελανά σημεία μέσα από μια κίνηση που προάγει τις αξίες του αθλητισμού είναι κάτι που δεν βοηθάει. Μπορώ να πω ότι δεν θα ήθελα σαν άνθρωπος να συγκρατήσω αυτές τις 2-3 αντιδράσεις αλλά εκείνες άλλων ΠΑΕ που επικρότησαν την κίνηση του ΟΦΗ. Θα έπρεπε να υπάρχει χαρά που οι παίκτες μιας ομάδας, που είναι τα παιδιά ενός προέδρου ότι θα έπαιρναν παραπάνω χρήματα για εκείνους και τις οικογένειες τους”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook