Τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι της Πάτρας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την τελευταία τους προπόνηση θα πραγματοποιήσουν σε λίγη ώρα οι παίκτες του ΟΦΗ όπου και μετά το τέλος αυτής θα ανακοινωθεί η αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Παναχαϊκή.

Όπως φάνηκε στην προπόνηση της Τρίτης, ο τεχνικός του ΟΦΗ είναι πολύ πιθανό να αφήσει στο Ηράκλειο τους Ρόι Κάρολ, Μίρνες Σίσιτς, Ερόλ Μπουλούτ και Στάθη Ταυλαρίδη προκειμένου να ξεκουραστούν καθώς την επόμενη εβδομάδα υπάρχει και το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό . Αυτοί οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι από εκείνους με τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα και απαιτείται να πάρουν ανάσες εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Έτσι θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Βεζυρίδης, Βάντο, Πίτσος, Μονιάκης, Ντένις Σόουζα, Ζορμπάς και Μπούρμπος.

Από εκεί και πέρα, όπως έχουμε πει επειδή στο κύπελλο κάθε ομάδα είναι υποχρεωμένη να έχει 2 παίκτες κάτω των 21 στην αποστολή της  ντεμπούτο θα κάνει ο Νικομανώλης Νύκταρης, ενώ δεν αποκλείεται να μπει στην αποστολή ο Ζαχαράκης παρά το γεγονός ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση την προηγούμενη εβδομάδα και να μένει έξω ο Κάται

Απών θα είναι ο τιμωρημένος Ζόρντι Λόπεζ. Η αποστολή της κρητικής ομάδας θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο στις 3:30 το μεσημέρι της Τετάρτης για την Αθήνα και από εκεί οδικώς θα μεταβεί στην Πάτρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook