Σκέντζος: “Καλύτερος ο ΟΦΗ ως ομάδα από τον Άρη που στηρίζεται σε μονάδες”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αντρέας Σκέντζος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το ντέρμπι του Σαββάτου και τόνισε ότι είναι ματς που “θα κριθεί στις λεπτομέρειες” ενώ τόνισε πως ο φετινός ΟΦΗ είναι πολύ καλύτερος από τον περσινό εκφράζοντας την σιγουριά του ότι θα μπει και φέτος στα play offs.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Σκέντζος στον Athletic Radio 104,2

Για το ΟΦΗ – Άρης: “Είναι δύο ομάδες από τις καλύτερες του πρωταθλήματος. Παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και στηρίζονται στο μεσοεπιθετικό τους τρίτο. Και οι δύο στηρίζονται στις επιθέσεις τους και πιστεύω πως θα δούμε ένα ανοικτό και επιθετικό παιχνίδι”.

Για τις διαφορές ΟΦΗ – Άρη: “Ο ΟΦΗ είναι καλύτερος ως σύνολο ενώ ο Άρης στηρίζεται σε μονάδες όπως ο Γκάμα, ο Γκαρσία και ο Μπερτόλιο. Ο ΟΦΗ στηρίζεται στο σύνολο και σιγά – σιγά βρίσκει τον καλό εαυτό του και θα επιστρέψει στις καλές στιγμές που μας έχει χαρίσει και που θέλουμε να τον βλέπουμε όλοι μας”.

Για το τι περιμένει να δει από τον ΟΦΗ: “Από τον ΟΦΗ περιμένω πως δεν θα αλλάξει κάτι, παίζει το δικό του ποδόσφαιρο που από όταν ανέλαβε ο Σίμος θέλει να παίζει επιθετικά και με μοντέρνο στυλ παιχνιδιού. Αυτό που θέλει να ευχαριστιέται να βλέπει ο κάθε φίλαθλος του ΟΦΗ αλλά και όλων εμάς που βρισκόμαστε κοντά στην ομάδα”.

Για τον φετινό ΟΦΗ: “Είναι μια νέα ομάδα, ήρθαν πολλά νέα παιδιά και προσπαθεί να δέσει με τους περσινούς παίκτες. Όμως βλέπω πως έχει την ίδια φιλοσοφία και αγωνιστική νοοτροπία. Πέρυσι ο ΟΦΗ είχε τέτοιο καιρό 19 βαθμούς και φέτος 15 ενώ μην ξεχνάτε πως έχασε δύο ματς με Ατρόμητο, Παναθηναϊκό στο τελευταίο δευτερόλεπτο ενώ παίζουμε και χωρίς τον κόσμο στις εξέδρες που γνωρίζουμε πόση δύναμη δίνει. Ο ΟΦΗ βελτιώνεται κάθε Κυριακή και πιστεύω πως ο φετινός είναι καλύτερος από τον περσινό. Με τα προβλήματα που έχει παίζει κάθε Κυριακή τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού, μόνο στον Βόλο έπαιξε χωρίς προβλήματα ενώ στα υπόλοιπα κουβαλάει τα προβλήματα του. Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ είναι πολύ καλός, δυνατός μεσοεπιθετικά και φέτος ατομικά έφερε καλούς αμυντικούς. Το ότι ο ΟΦΗ έχει δεχτεί τόσα γκολ δεν σημαίνει ότι φταίει μόνο η άμυνα, αν θυμηθώ τα γκολ που έχει δεχτεί πιστεύω πως μπορεί να τα γλυτώσει με προσοχή. Στα γκολ που έχει δεχτεί, δεν έχει και την τύχη μαζί του”.

Για το που θα κριθεί το ματς του Σαββάτου: “Ένα τέτοιο παιχνίδι που είναι ντέρμπι θα κριθεί από τις λεπτομέρειες. Πιστεύω πως θα κριθεί στο γκολ, ο Άρης αν σκοράρει πρώτος θα έχει μεγαλύτερες πιθανότητες γιατί στην συνέχεια κλείνει σωστά ανασταλτικά. Αυτό είναι το στοιχείο που πρέπει να προσέξει ο ΟΦΗ”.

Για το αν μπορεί να πετύχει την είσοδο του στα play offs: “Είμαι σίγουρος ότι θα βρίσκεται στην εξάδα όμως από εκεί και πέρα έρχονται παράγοντες όπως οι απουσίες και η τύχη. Το πιστεύω ακράδαντα πως ο φετινός ΟΦΗ είναι καλύτερος από τον περσινό, ακόμα και με τα προβλήματα που υπάρχουν βλέπετε πως είναι λίγο πιο κάτω από τον περσινό πρώτο γύρο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook