Πρόκριση για τον ΟΦΗ-“καμπανάκι” για την εμφάνιση – (vds)

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Χωρίς την απαιτούμενη ένταση μπήκε στο παιχνίδι ο ΟΦΗ με αποτέλεσμα η Παναχαϊκή να έχει τον έλεγχο του αγώνα στην περισσότερη διάρκεια του πρώτου μέρους.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους Πατρινούς δημιουργήθηκε στο 8΄ όταν μετά από σέντρα του Κοιλιάρα, ο Ατματζίδης έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στο 14΄ ο ΟΦΗ θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ όταν μετά από ωραία ενέργεια του Σουμπίνιο, ο Βραζιλιάνος έβγαλε τετ-α-τετ τον Μπούρμπο, όμως ο τελευταίος έστειλε την μπάλα άουτ.

Οι γηπεδούχοι μετά την ευκαιρία του ΟΦΗ ανέκτησαν εκ νέου τον έλεγχο και στο 15΄ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μενδρινό, όταν το σουτ του τελευταίου πέρασε λίγο άουτ. Η Παναχαϊκή συνέχισε να έχει τον έλεγχο και στο 25΄ έφτασε κοντά στο γκολ όταν ο Φουρτάδο από πολύ κοντά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Η τελευταία καλή στιγμή για τον ΟΦΗ ήταν στο 31΄  όταν μετά απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σουμπίνιο, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος άνηκε στους γηπεδούχους, όταν στο 42΄ το σουτ του Φουρτάδο πέρασε λίγο άουτ.

Ο ΟΦΗ μπήκε καλύτερα στην επανάληψη ωστόσο ότι είχε να δείξει ήταν στο πρώτο 5έπτο της επανάληψης. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, η μπάλα μετά από κόντρες έφτασε στον Καμπάνταη, το σουτ που επιχείρησε όμως ο αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα της Παναχαϊκής.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λεωνίδας Καμπάνταης έχασε νέα ευκαιρία όταν το πλασέ του στην κίνηση, μετά τη σέντρα του Μπούρμπου, πέρασε λίγο άουτ.

Η Παναχαϊκή ανέκτησε τα κεκτημένα και στο 59΄ έφτασε κοντά στο γκολ όταν ο Τσεμπερίδης επωφελήθηκε από το λάθος του Ουκάρ, έκανε το πλασέ, ο Σόουζα όμως έδιωξε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Δύο λεπτά αργότερα η ομάδα του Ηλία Φυντάνη έχασε νέα ευκαιρία όταν το σουτ του Ουρτάδο, πέρασε μόλις άουτ.

Ο ΟΦΗ θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο δίλεπτο 71-72 όταν έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Αρχικά ο Ζορμπάς πέρασε τον Ανδρούτσο, έκανε το πλασέ όμως οι αμυντικοί των Πατρινών έδιωξαν σε κόρνερ, Ο Ουκάρ ανέλαβε την εκτέλεση, ο Γεωργίου έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 75΄ οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία καθώς ο Βεζυρίδης «κατέβασε ρολά». Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ με διπλή επέμβαση στα σουτ του Φουρτάδο και Ατματζίδη, κράτησε το 0 στην εστία του. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι και έτσι το 0-0 έμεινε ως το τέλος με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στην παράταση.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν για πρώτη φορά στο παιχνίδι στο πρώτο μέρος της επανάληψης όταν στο 94΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Ουκάρ, ο προωθημένος Σόουζα έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Η ομάδα της Αχαΐας έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 99΄ όταν ο Ντίνας βγήκε απέναντι από τον Βεζυρίδη και έστειλε ευτυχώς την μπάλα άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή για το πρώτο μέρος της παράτασης.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στην επανάληψη χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 110΄ καθώς ο Σοόυζα μετά από εκτέλεση κόρνερ έδιωξε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή στην κεφαλιά του Τσεμπερίδη.

Κόντρα στην ροή του παιχνιδιού και για καλή του τύχη ευτύχισε να προηγηθεί στο 117΄ και να πάρει την πρόκριση. Ο Μποντόρ έκανε την σέντρα και ο Σόουζα με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1 και έδωσε την πρόκριση στον ΟΦΗ.

To γκολ του Ντένις Σόουζα

 

Το Live του αγώνα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook