Πάει για φορ από το εξωτερικό – δεν απασχολούν τον ΟΦΗ Έλληνες παίκτες

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του Gentikoule ότι μεταγραφικός στόχος είναι επιθετικός από το εξωτερικό και δεν απασχολεί τον ΟΦΗ κανένας Έλληνας ποδοσφαιριστής, με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Ο ΟΦΗ έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός επιθετικού και αυτό τονίζεται και στον σύλλογο. Όπως λένε στον ΟΦΗ, προτεραιότητα για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του αποτελούν ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό και με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν απασχολεί την ομάδα κανένας Έλληνας επιθετικός επιβεβαιώνοντας όσα έγραψε χθες το Gentikoule ότι στο στόχαστρο του βρίσκονται παίκτες που τα ονόματα τους δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Τουλάχιστον αυτό αφορά τα τωρινά δεδομένα γιατί μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου υπάρχει αρκετός δρόμος και πολλά μπορούν να ανατραπούν στην πορεία.

Ωστόσο αυτό που λέγεται από τον ΟΦΗ και έχει την δική του σημασία είναι ότι δεν αναζητείται επιθετικός που θα έρθει στο Ηράκλειο μόνο για έξι μήνες αλλά με προοπτική παραμονής και για τα επόμενα χρόνια διαψεύδοντας με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο όσα γράφτηκαν σε μερίδα του τύπου της Αθήνας για αναζήτηση προσωρινής λύσης. Στον ΟΦΗ υπογραμμίζουν πως σκοπός είναι να γίνει μεταγραφή ποδοσφαιριστή που θα ταιριάζει στο προφίλ του ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ακόμα μιας μεταγραφής, εφόσον βρεθεί κάτι καλό. Σε περίπτωση μάλιστα που υπάρχει αποχώρηση παίκτη από το ρόστερ τότε αν χρειαστεί θα γίνει και άλλη μεταγραφή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook