Σκέφτονται τον Λεβαδειακό στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η προετοιμασία της κρητικής ομάδας έχει ξεκινήσει από χθες και θα κορυφωθεί την προσεχή βδομάδα οπότε ούτε λόγος για Γιορτές.

Το ματς Κυπέλλου της Πέμπτης με την Παναχαϊκή ανήκει στο παρελθόν και ο Νίκος Αναστόπουλος ζήτησε από τους παίκτες του ΟΦΗ να ξεχάσουν την τελευταία επιτυχία και την κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδας, που έφερε τον ΟΦΗ κόντρα στον Παναιτωλικό,  και να έχουν την προσοχή τους μόνο στο επόμενο παιχνίδι με το Λεβαδειακό.

Κάτω από ψιλή βροχή έγινε η χθες η προπόνηση των παικτών του ΟΦΗ στο αθλητικό κέντρο και οι παίκτες που αγωνίσθηκαν και στα 120 λεπτά του αγώνα με την Παναχαϊκή, έτρεξαν και έκαναν ασκήσεις για χαλάρωμα. Οι υπόλοιποι παίκτες εκτέλεσαν ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης.

Νέα προπόνηση θα γίνει σήμερα στις 16.00  στο αθλητικό κέντρο.

Στη συνέχεια οι παίκτες του ΟΦΗ θα μείνουν ελεύθεροι και στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το απόγευμα της Δευτέρας ενώ με προπόνηση που θα γίνει την Τρίτη θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το ματς με τον Λεβαδειακό.

Εντωμεταξύ σήμερα το απόγευμα αναμένονται να επιστρέψουν στο Ηράκλειο οι Χόρχε Λόπεζ και Ζόρντι Λόπεζ από την Ισπανία, όπως και ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης, ο οποίος είχε μεταβεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του Δράμα.


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook