΄”Κλείδωσε” ο στόχος για την επίθεση του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ δεδομένα θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός επιθετικού και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule ο μεταγραφικός στόχος έχει βρεθεί.

Σκοπός και στόχος του ΟΦΗ είναι να ενισχύσει την γραμμή της επίθεσης του και όπως έχει γράψει ξανά το Gentikoule έχει επικεντρώσει την προσοχή του στην αγορά του εξωτερικού καθώς όσες περιπτώσεις ακούστηκαν από την Ελλάδα ή Έλληνες ποδοσφαιριστές δεν φαίνεται να βρίσκονται στο προσκήνιο. Το Gentikoule είχε γράψει από τις 30 Δεκεμβρίου πως στόχος είναι παίκτης που αγωνίζεται στο εξωτερικό – κάτι που επιβεβαιώνεται και από τον ΟΦΗ που τονίζουν πως εκεί έχει επικεντρωθεί το ενδιαφέρον και οι επαφές του Γιώργου Σαμαρά.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως τα τελευταία 24ωρα έχουν ενταθεί οι επαφές που έχει ο Γιώργος Σαμαράς και ο μεταγραφικός στόχος του ΟΦΗ έχει “κλειδώσει” με τον σύλλογο να έχει… “λοκάρει” σε συγκεκριμένη περίπτωση ποδοσφαιριστή που είναι ξένος και δεν αγωνίζεται στην Ελλάδα. Περισσότερα για την ταυτότητα του μεταγραφικού στόχου του ΟΦΗ δεν έχουν διαρρεύσει αλλά είναι δεδομένο, το επαναλαμβάνουμε, πως δεν πρόκειται για κανένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook