Για το καλύτερο στην Λεωφόρο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ επιστρέφει στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας μετά από 6,5 χρόνια και θέλει να πάρει ότι μπορεί από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (live 19.30 NS2, Athletic Radio 104.2, Gentikoule).

Το παιχνίδι δεν θα γίνει κάτω και από τις πιο ευνοϊκές συνθήκες μετά το παιχνίδι, μεσοβδόμαδα, για το Κύπελλο Ελλάδας και την ήττα από την Καλλονή, τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι παίκτες με την τροφική δηλητηρίαση αλλά και οι απουσίες που συνεχίζουν να απασχολούν τον Γιώργο Σίμο. Με λίγα λόγια, ο βαθμός δυσκολίας για το ματς με τον Παναθηναϊκό παραμένει υψηλός ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι παίκτες του ΟΦΗ δεν θα πρέπει να προσπαθήσουν μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ούτε και να παρουσιάσουν δείγματα ηττοπάθειας απέναντι στην ομάδα του Μπόλονι.

Την αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν οι: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Νέιρα, Σολίς, Βαφέας, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Σαρδινέρο, Στάικος, Γρίβας, Ντε Γκουζμάν, Κοροβέσης, Σουρνάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook