Mε Σουμπίνιο κόντρα στον Λεβαδειακό!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρά το γεγονός ότι ο Σουμπίνιο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, ο Νίκος Αναστόπουλος τον συμπεριέλαβε στην 20αδα που επέλεξε για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Επιστρέφουν στην αποστολή και την 11αδα οι Τζόρντι Λόπεζ, Σίσιτς.

Ο Βραζιλιάνος μέσος βρίσκεται μεταξύ των 20 ποδοσφαιριστών που επέλεξε ο τεχνικός του ΟΦΗ για την αυριανή αναμέτρηση με τους Βοιωτούς όπου μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Στον αντίποδα εκτός έμειναν οι τραυματίες Παπουλής, Μποντόρ που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν τις τελευταίες ημέρες. Εκτός έμεινε και ο Μηνάς Πίτσος ενώ στην διάθεση του Αναστόπουλου τίθενται ξανά οι Ταυλαρίδης, Σίσιτς, Κάλαϊτζιτς που έμειναν εκτός από τον αγώνα κυπέλλου με την Παναχαϊκή.

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό

Κάρολ, Βεζυρίδης, Μπουλούτ, Σουμπίνιο, Βάντο, Κάλαϊτζιτς, Ζόρντι Λόπεζ, Χόρχε Λόπεζ, Σίσιτς, Σόουζα, Ουκάρ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Ζορμπάς, Καμπάνταης, Μάντζιος, Μονιάκης, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης.

Νέες αλλαγές στην 11αδα
Ο Νίκος Αναστόπουλος αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην 11αδα του ΟΦΗ σε σχέση με το παιχνίδι της προηγούμενης Πέμπτης κόντρα στην Παναχαϊκή. Λόγω της απουσίας του Παπουλή, είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθεί ξανά ο Μπούρμπος σε θέση δεξιού χαφ όπως και στο παιχνίδι της Πάτρας ενώ θα επανέλθουν στο βασικό σχήμα οι Σίσιτς, Ταυλαρίδης, Μάντζιος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook