Να κλείσει ιδανικά το 2011 θέλει ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Να κλείσει ιδανικά την φετινή χρονιά θέλει ο ΟΦΗ που υποδέχεται σήμερα στις 16.00 (live Athletic Radio 104,2 και Gentikoule) τον Λεβαδειακό στην εξ αναβολής 3η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό είναι και ο Σουμπίνιο, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο. Εκτός αποστολής βρίσκονται οι Μποντόρ (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς), Παπουλής (ενοχλήσεις στον δικέφαλο) και Πίτσος που είναι κλινήρης σπίτι του. Στον αντίποδα ο Νίκος Αναστόπουλος θα έχει στην διάθεση του τον Ζόρντι Λόπεζ, ο οποίος επιστρέφει μετά την τιμωρία των 3 αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί.

Στην αποστολή που επέλεξε ο Νίκος Αναστόπουλος, βρίσκονται οι  παρακάτω 20 παίκτες:

Κάρολ, Βεζυρίδης, Μπουλούτ, Σουμπίνιο, Βάντο, Κάλαϊτζιτς, Ζόρντι Λόπεζ, Χόρχε Λόπεζ, Σίσιτς, Σόουζα, Ουκάρ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Ζορμπάς, Καμπάνταης, Μάντζιος, Μονιάκης, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης

Ο Νίκος Αναστόπουλος αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην 11αδα του ΟΦΗ σε σχέση με το παιχνίδι της προηγούμενης Πέμπτης κόντρα στην Παναχαϊκή. Λόγω της απουσίας του Παπουλή, είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθεί ξανά ο Μπούρμπος σε θέση δεξιού χαφ όπως και στο παιχνίδι της Πάτρας ενώ θα επανέλθουν στο βασικό σχήμα οι Σίσιτς, Ταυλαρίδης, Μάντζιος.


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook