Στο πνεύμα των ημερών ο ΟΦΗ… συνέχισε τα δώρα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στο πνεύμα των ημερών ο ΟΦΗ… συνέχισε τα δώρα καθώς γνώρισε την ήττα με 0-1 από τον Λεβαδειακό και έμεινε στους 19 βαθμούς.

Μετά το δώρο με την Κέρκυρα, ο ΟΦΗ αποφάσισε να “ντυθεί” Άγιος Βασίλης και να πετάξει αυτή τη φορά τρεις βαθμούς από το σακούλι του. Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου κατέβασαν διακόπτες στο δεύτερο ημίχρονο, και παρά την ευκαιρία να πάρουν το τρίποντο από την άσπρη βούλα δεν τα κατάφεραν καθώς ο Κάλαιτζιτς αστόχησε. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 89΄ ο Βασιλείου εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπούρμπου και έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του.

Καλύτερα μπήκε στο παιχνίδι ο ΟΦΗ όμως ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που έχασε την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι. Στο 5΄ο Ζουρούδης μετά από εκτέλεση φάουλ, ανάγκασε τον Κάρολ  να «απογειωθεί» στην εστία του και να διώξει σε κόρνερ.

Ο ΟΦΗ δημιούργησε την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι στο 8΄ όταν το σουτ του ιδιαίτερα δραστήριου Χόρχε Λόπεζ πέρασε άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν ο Καμπάνταης έστρωσε πολύ ωραία στον Λόπεζ, με το σουτ του Ισπανού να περνάει ελάχιστα άουτ.Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων του ΟΦΗ, Χόρχε Λόπεζ, είδε εκτός εστίας τον Κυριακίδη και επιχείρησε να τον «κρεμάσει», όμως το πλασέ του πέρασε άουτ.

Στο 34΄ ο Λόπεζ έχασε νέα πολύ καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν μετά από σέντρα του του Γαλανόπουλου,ο Ισπανός έπιασε την κεφαλιά, ο Κυριακίδης όμως σωστά τοποθετημένος έδιωξε σε κόρνερ.

Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος ήταν για τον Λεβαδειακό, όταν στο 37΄ το σουτ του Ζουρούδη μπλοκάρε ο Κάρολ.

Στην επανάληψη το πρώτο 15λεπτο πέρασε χωρίς κάτι το αξιόλογο για το παιχνίδι. Με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο παιχνίδι όταν ο Καμπάνταης κέρδισε πέναλτι. Ο Κάλαιτζιτς ανέλαβε την εκτέλεση, όμως δεν βρήκε δίχτυα καθώς ο Κυριακίδης έπεσε στην γωνία του και απέκρουσε.

Η επόμενη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι έγινε στο 79΄ και άνηκε στον Λεβαδειακό, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Λισγάρας έγινε αποδέκτης της μπάλας και από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο ΟΦΗ έχασε καλή στιγμή στο 87΄ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σουμπίνιο, ο Μάντζιος έστρωσε στον Μπουλούτ, το σουτ του τελευταίου πέρασε λίγο άουτ.

Σαν να μην έφταναν οι διαφαινόμενοι 2 βαθμοί για τον ΟΦΗ, έγιναν τρεις. Στο 89΄ μετά από λάθος του Μπούρμπου, ο Βασιλείου έγινε αποδέκτης της μπάλας και από κοντά έκανε το 0-1 δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

 Τo live του αγώνα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook