Σύλλογος Μετόχων: “Μοναδική ρεαλιστική λύση το Πρωτοδικείο”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την ανάδειξη διοίκησης Πρωτοδικείου από την αυριανή Γενική Συνέλευση ψήφισε ο Σύλλογος Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ενόψει των κρίσιμων εξελίξεων και της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ ΟΦΗ, η θέση του Συλλόγου Μετόχων ,οπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή τους,είναι η εξής:

Πιστεύουμε ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή και εφόσον δεν υπάρξει πρόταση για εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μέσα από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου από έναν ή περισσότερους επιχειρηματίες, η μοναδική ρεαλιστική λύση για την επιβίωση της εταιρίας είναι ο διορισμός Διοικούσας Επιτροπής από το Πρωτοδικείο, με στόχους:

Α) Την εξεύρεση πόρων, απαραίτητων για να πορευθεί η εταιρία.

Β) Την άμεση έναρξη διαπραγματεύσεων υπό συνθήκες ανάγκης με όλους όσους έχουν λαμβάνειν από την ΠΑΕ ΟΦΗ προκειμένου να επιτευχθούν διακανονισμοί.

Γ) Την έναρξη ενεργειών με στόχο τον περιορισμό του μπάτζετ και τον εξορθολογισμό των δαπανών της εταιρίας.

Δ) Την προσπάθεια εκλογίκευσης της λειτουργίας και των δομών της εταιρίας.

Στη Διοικούσα Επιτροπή θα πρέπει να συμμετέχουν άνθρωποι από τον ευρύτερο επιχειρηματικό κόσμο και την οικογένεια του ΟΦΗ με αξιοπιστία στην αγορά και την κοινωνία, ικανότητες διαχείρισης και διοίκησης, υψηλό Ομιλίτικο φρόνημα, έξωθεν καλή μαρτυρία και διάθεση προσφοράς.

Διά ροπάλου πρέπει να αποκλειστούν αμφιλεγόμενα άτομα, τυχοδιώκτες, άνθρωποι που βαρύνονται με αμαρτίες του παρελθόντος και άτομα που θα διχάσουν το φίλαθλο κόσμο της ομάδας και θα την οδηγήσουν σε επικίνδυνες ατραπούς.

Ο Σύλλογος Μετόχων θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις οποιαδήποτε Διοίκηση Πρωτοδικείου που θα ικανοποιεί τις παραπάνω απαιτήσεις.

Καλούμε τους Μέτοχους της ΠΑΕ ΟΦΗ να κινηθούν με τον ίδιο γνώμονα στη Γ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ την Παρασκευή 30/12 και να αποτρέψουν τη διολίσθηση στη φαυλότητα.

Το συμμάζεμα και ο εξορθολογισμός της εταιρίας είναι μονόδρομος, ώστε να συνεχίσει να υφίσταται η ΠΑΕ ΟΦΗ και να υποστηρίζει το αγωνιστικό τμήμα. Ως σήμερα δε συνέβη. Πρέπει να συμβεί. Για να καμαρώνουμε μια υγιή ομάδα εντός αγωνιστικών χώρων, οφείλουμε πρώτιστα να εξασφαλίσουμε την υγιή λειτουργία της εταιρίας. Αυτό πρέπει να γίνει πεποίθηση σε κάθε φίλαθλο της ομάδας.

Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους.

 

Σύλλογος Μετόχων ΠΑΕ ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook