Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με αρκετά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι της Τρίτης στους “Ζωσιμάδες” κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα,καθώς Μποντόρ, Παπουλής και Γεωργίου συνεχίζουν να νιώθουν ενοχλήσεις. Οι τρεις παίκτες θα δοκιμάσουν να λάβουν μέρος στην προπόνηση της Κυριακής, όπου και αναμένεται να ξεκαθαρίσει η συμμετοχή τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Ο Γιώργος Γεωργίου έχει  “κληρονομήσει” ένα πρόβλημα τραυματισμού στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση στους “Ζωδιμάδες”. Υποφέρει από ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού.

Οι Μποντόρ και Παπουλής, δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό λόγο των προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετώπιζαν, συνεχίζουν να  νιώθουν ενοχλήσεις.

Στα προβλήματα των τραυματισμών ήρθε χθες και το επεισόδιο των Βάντο και Σίσιτς. Οι δύο παίκτες μετά το τέλος της προπόνησης έδωσαν εξηγήσεις στον Νίκο Αναστόπουλο για την συμπεριφορά τους και ο τεχνικός του ΟΦΗ αναμένεται να λάβει τις αποφάσεις του για το χθεσινό περιστατικό.

Νέα προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 15:30.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook