Με “κλειστά χαρτιά” πετάει για τα Γιάννενα ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σήμερα το μεσημέρι ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα με το Νίκο Αναστόπουλο να κρατάει “κλειστά χαρτιά” και δίχως να έχει καταλήξει στους παίκτες που θα στηρίξει τα αρχικά του πλάνα.

Είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό ενώ μένει να φανεί αν ο Αναστόπουλος θα διατηρήσει στην 11αδα τον Μίρνες Σίσιτς ή θα τον προχωρήσει σε “σιωπηρή τιμωρία” για το επεισόδιο που είχε με τον Βάντο.

Και η αλήθεια είναι ότι στις Ζωσιμάδες θα παίξουν καταλυτικό ρόλο οι κινήσεις που θα κάνει ο Αναστόπουλος από τον πάγκο έχοντας ως αντίπαλο τον Άγγελο Αναστασιάδη. Επίσης, μένει να φανεί πως θα καλυφθεί το κενό του Σουμπίνιο και ποιος θα είναι ο ποδοσφαιριστής που θα αντικαταστήσει τον Βραζιλιάνο στην μεσαία γραμμή. Πάντως, στην εβδομάδα που προηγήθηκε, οι παίκτες γνωρίζοντας την σημασία του αγώνα έδειχναν ιδιαίτερη προσήλωση αλλά και προσοχή με τον “Αναστό” να δίνει μεγάλη βαρύτητα στον τομέα της τακτικής.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook