Νοκ άουτ για το ματς με τα Γιάννενα ο Χόρχε Λόπεζ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ένα σημαντικό πρόβλημα ολοκληρώθηκε η απουσία του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα καθώς ο Χόρχε Λόπεζ υπέστη τράβηγμα στους προσαγωγούς με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ από την αυριανή αναμέτρηση. Κανονικά υπολογίζονται οι Μποντόρ, Παπουλής και Γεωργίου.

Ο Ισπανός μέσος αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση της Κυριακής καθώς σε μια ενέργεια του αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς με αποτέλεσμα να υποστεί τράβηγμα. Η απουσία του κρίνεται σημαντική σε αυτήν την χρονική περίοδο αφού ο 33χρονος μέσος θεωρείται ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Σουμπίνιο στην μεσαία γραμμή λόγω της εμπειρίας και των χαρακτηριστικών που διαθέτει.

Στον αντίποδα, στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου τέθηκαν οι Μποντόρ, Παπουλής και Γεωργίου ξεπερνώντας τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν τις προηγούμενες ημέρες.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ άφησε εκτός και τον Κένταλ Ουκάρ ενώ στην 19αδα βρίσκονται οι Σίσιτς, Βάντο.

Οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή του ΟΦΗ είναι οι παρακάτω…

Βεζυρίδης, Κάρολ, Βερόν, Καμπάνταης, Ζορμπάς, Σόουζα, Γεωργίου, Βάντο, Μπούρμπος, Μπουλούτ, Πίτσος, Ζόρντι Λόπεζ, Μποντόρ, Παπουλής, Μάντζιος, Κάλαϊτζιτς, Ταυλαρίδης, Σίσιτς, Γαλανόπουλος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook