Τα είχε όλα εκτός από το γκολ και έφυγε με το “Χ” από τα Γιάννενα ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε πολύ πιο βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια ωστόσο του έλειψε η καλή τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννενα στην Ήπειρο.

Με μια έκπληξη στην 11αδα παρέταξε τον ΟΦΗ ο Νίκος Αναστόπουλος καθώς επέλεξε τον Μπούρμπο σε θέση δεξιού χαφ ενώ όπως αναμενόταν έδωσε τα ηνία της ομάδας στους Τζόρντι Λόπεζ, Βερόν και Κάλαϊτζιτς. Στην άμυνα ήταν η γνωστή τετράδα Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Γεωργίου, Ταυλαρίδης ενώ στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκε ο Βαγγέλης Μάντζιος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι όμως έκαναν αισθητή την παρουσία τους μόνο στο πρώτο 10λεπτο αφού στην συνέχεια ο ΟΦΗ πήρε τα ηνία του αγώνα. Με βασικούς μοχλούς της επίθεσης, τους Βερόν και Λόπεζ ο ΟΦΗ πλησίαζε συνεχώς την περιοχή του Φεγκρούς ενώ οι Μπούρμπος, Μάντζιος απείλησαν την εστία των γηπεδούχων. Μετά το 30ο λεπτό, η ανασταλτική λειτουργία του ΟΦΗ βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο ενώ γινόταν ολοένα και πιο απειλητικός.

Με την σέντρα του δεύτερου ημιχρόνου, ο ΟΦΗ απείλησε τους γηπεδούχους με 3 ευκαιρίες σε ένα 5λεπτο μέσα (Τζόρντι Λόπεζ, Μάντζιος, Κάλαϊτζιτς). Στην συνέχεια, ο Αναστόπουλος θέλησε να διαφυλάξει τα νώτα του με την μετατόπιση του Μπούρμπου στον άξονα όπου “κλείδωσε” το κέντρο.

Ο ΠΑΣ Γιάννενα δεν απείλησε καθόλου παρά μόνο στις καθυστερήσεις του αγώνα όταν ο Τζάνης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Κάρολ ενώ στην αντεπίθεση ο Κώτσιος πρόλαβε τελευταία στιγμή τον Παπουλή διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Με λάθη η διαιτησία του Σιδηρόπουλου που δεν αποβάλει τον Φεγκρούς όταν ανατρέπει τον Μάντζιο έξω από την περιοχή του ΠΑΣ Γιάννενα.

Δείτε εδώ το live του αγώνα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook