Περιμένει Μάντζιο και Χόρχε Λόπεζ ο Αναστόπουλος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην σημερινή προπόνηση αναμένεται να ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Βαγγέλη Μάντζιου και του Χόρχε Λόπεζ στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο. Βέβαιοι πως θα δώσει το παρόν ο πρώτος, ελπίδες για την συμμετοχή του Ισπανού, στο τεχνικό επιτελείο. 

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο έχει μπει ο ΟΦΗ με τον Νίκο Αναστόπουλο να έχει δύο ερωτηματικά στο κεφάλι του καθώς περιμένει να  δει αν θα έχει στην διάθεση του τους Μάνζιο και Χόρχε Λόπεζ.

Στον ΟΦΗ είναι αισιόδοξοι πως ο Έλληνας επιθετικός θα δώσει το παρόν καθώς η κλωτσιά που δέχθηκε στο γόνατο, δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό που θα του στερήσει την συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους Περιστεριώτες.

Στον ΟΦΗ τρέφουν ελπίδες πως μπορεί να προλάβει το παιχνίδι και ο Χόρχε Λόπεζ αν και ο 33χρονος ποδοσφαιριστής συνέχιζε να αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και γι’αυτό δεν προπονήθηκε και την Πέμπτη.Σε περίπτωση πάντως που βγάλει το σημερινό πρόγραμμα αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας αν και απουσίαζε από τις τελευταίες εξι προπονήσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook