Έπεσε «μάτι» στον ΟΦΗ – τροχαίο ατύχημα είχε ο Μάντζιος, ευτυχώς όμως δεν έπαθε κάτι!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το 2012 δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον ΟΦΗ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule ο Βαγγέλης Μάντζιος είχε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να διαλυθεί το αυτοκίνητο του ενώ ευτυχώς ο ίδιος δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά!

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η χρονιά για τον ΟΦΗ αφού εκτός από την διοικητική ανακατωσούρα, σήμερα ήρθε να προστεθεί το ατύχημα που είχε ο 28χρονος επιθετικός με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του να διαλυθεί! Ευτυχώς, ο Μάντζιος δεν έπαθε τίποτα απολύτως ωστόσο μετέβη στο Interclinic και εκεί του τοποθετήθηκε ειδικό κολάρο στον λαιμό επειδή αισθανόταν ενοχλήσεις από την πρόσκρουση!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επιθετικός του ΟΦΗ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του κάτω από αδιευκρίνιστες αιτίες ωστόσο άνθρωποι που μετέβησαν στον τόπο του ατυχήματος αναφέρουν ότι το ατύχημα οφείλεται στις κακές καιρικές συνθήκες και την ολισθηρότητα του δρόμου. Όπως ήταν φυσιολογικό, ο Μάντζιος δεν έκανε προπόνηση ενώ πλέον είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Ατρόμητο αν και αυτήν την στιγμή το τελευταίο που σκέφτονται στον ΟΦΗ είναι το παιχνίδι λόγω του ότι ο 28χρονος ποδοσφαιριστής βγήκε από το ατύχημα δίχως να πάθει ούτε μια γρατζουνιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook