Mε Μάντζιο στο Περιστέρι – μήνυμα Αναστόπουλου σε Μποντόρ που τον άφησε εκτός!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με 20 παίκτες και τον Βαγγέλη Μάντζιο στην αποστολή, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο 28χρονος φορ αισθανόταν πολύ καλύτερα και συμπεριελήφθηκε στην αποστολή από το Νίκο Αναστόπουλο που άφησε εκτός τον Μπόλντισαρ Μποντόρ δείχνοντας ότι δεν ξέχασε τις δηλώσεις που έκανε μεσοβδόμαδα.

Παρά το τροχαίο ατύχημα που είχε χθες ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο τεχνικός του ΟΦΗ τον πήρε στην αποστολή ωστόσο η συμμετοχή του στο παιχνίδι θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη. Επίσης, όπως αναμενόταν στην διάθεση του “Αναστό” τέθηκε και ο Χόρχε Λόπεζ.

Εν αντιθέσει με τον 28χρονο επιθετικό, στο Ηράκλειο έμεινε ο Μπόλντισαρ Μποντόρ αν και δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα τραυματισμού.  Είναι λοιπόν προφανές ότι ο Νίκος Αναστόπουλος έστειλε ένα… “μήνυμα” στον Ούγγρο μέσο που φέρεται να έκανε δηλώσεις εις βάρος του, αν και στην συνέχεια τις διέψευσε μιλώντας στο Gentikoule. 

Κάρολ, Βεζυρίδης, Μπουλούτ, Βάντο, Κάλαϊτζιτς, Ζόρντι Λόπεζ, Χόρχε Λόπεζ, Σίσιτς, Σόουζα, Ουκάρ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Ζορμπάς, Καμπάνταης, Μάντζιος, Μπούρμπος, Παπουλής, Πίτσος, Ταυλαρίδης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook