Να “πετάξει” στο Περιστέρι θέλει ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Mετά τον βαθμό στα Γιάννενα, ο ΟΦΗ θα επιδιώξει να πάρει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, έχοντας σαν βασικό στόχο τη νίκη στην σημερινή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (Live Αthletic Radio 104,2 και Gentikoule).

Ο τεχνικός του ΟΦΗ θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για την συμμετοχή του Βαγγέλη Μάντζιου, αν και ο επιθετικός του ΟΦΗ  φαίνεται να έχει ελπίδες να είναι  στο βασικό σχήμα, καθώς συμμετείχε στην τελευταια προπόνηση της ομάδας. Ο επιθετικός του ΟΦΗ δεν είχε ενοχλήσεις απο το ταρακούνημα που είχε μετά το σοβαρό τροχαίο με το αυτοκίνητο του την Παρασκευή. Ετσι βρίσκεται στην αποστολή και όλα δείχνουν ότι συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Ο Νίκος Αναστόπουλος φαίνεται να προσανατολίζεται σε μία τουλάχιστον αλλαγή σε σχέση με την ομάδα που παρέταξε στο παιχνίδι με τα Γιάννενα.

Ο Κάρολ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Γαλανόπουλος στο δεξί άκρο, ο Μπουλούτ στο αριστερό, με τους Γεωργίου και Ταυλαρίδη να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Κάλαιτζις, Βερόν και Ζόρντι Λόπες θα είναι στον χώρο του κέντρο ενώ στην επίθεση στην δεξιά πλευρά θα είναι ο Σίσιτς, αριστερό ο  Παπουλής και στην κορυφή ο Μάντζιος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook